PUBGM hilesine onaylı üye zorunluluğu gelmesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan hala üye olarak gözüküyor ama onaylı üye olursa iyi olur. Eğer onaylı üye olursa adminlerin sürekli konuları takip etmesi lazım olucak. Çünkü çok fazla yorum kasmaya çalışıp boş yorum atanlar olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ne kadar fazla hile kullanıcısı okadar hızlı fix daha iyi bence

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
pubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
Tam olarak bu konuda netleşen bir durum yok. Olma ihtimali vardiye düşünüyorum, Hilenin düncellenme işlemi devam ediyor. Güncelleme bittiğinde gerekli duyuruyu yaparlar Forum da. Takipte kalıp beklemek gerekiyor.

1.png

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benm aylardır üyeliğim var çok fazlada mesaj ve yorum yaptım ama onaylı üyelik gelmedi neden acaba?

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hello... When will the PUBG Mobile Hack be updated... We are waiting for the update

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
bencede mantıklı olmuş herkes hileyi maxlayıp oynarsa çabuk fixlenir

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
onaylı üye bile az bence en az seçkin yada süper üye olması daha sağlıklı olur hilelelr açısından

Üye
4 HİZMET YILI
Aydınlatayım para kazanmak gibi derdim yok sevgili hile geliştirici ekibi gibi belli ki yoğunlar bu boşluğu kapatayım dedim o kadar.
Yani, demek istedim ki madem hilen var niye buradasın onu anlamadım, ben hile yapsam başka yerde hile aramam ki, oyunda keyfime bakarım.
Post automatically merged:

MemoryHackers ilk kurulduğundan beri ücretsiz bir şekilde hileleri üyelerine ulaştırmaktadır ve böyle devam edecektir. Yazdığınız şeylerde haklılık payı var fakat hileler ile ilgilenen ekip sürekli olarak aslında arka planda geliştirmeler yapmaktadır. Forum üzerinde birçok hile bulunduğu içinde hileler üstündeki geliştirmeler zaman zaman birazcık aksayabilmektedir yine de geliştirici ekip topluluk için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
Sevgili Admin, sizlerin ilkelerinize ve emeklerinize saygı duyduğumu belirtmek isterim, inanıyorum ki geliştirici ekip ellerinden geleni yapıyordur. Kabul ederseniz sizlere bir önerim olacak, üyelik sistemine alternatif olarak davetiye ile üyelik özelliği getirilirse umuyorum ki faydalı olur, bazı siteler bu şekilde kendilerini koruma altına alıp uzun yıllar faydalarını gördüler. Başarılarınızın devamı dileklerimle, saygılar...

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Coluk cocuk kullaniyordu diyen arkadas: coluk cocuk da onayli uye olacak ne degisecek anlamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...