Onaylı Üye
Şuan hala üye olarak gözüküyor ama onaylı üye olursa iyi olur. Eğer onaylı üye olursa adminlerin sürekli konuları takip etmesi lazım olucak. Çünkü çok fazla yorum kasmaya çalışıp boş yorum atanlar olacak.
Tam olarak bu konuda netleşen bir durum yok. Olma ihtimali vardiye düşünüyorum, Hilenin düncellenme işlemi devam ediyor. Güncelleme bittiğinde gerekli duyuruyu yaparlar Forum da. Takipte kalıp beklemek gerekiyor.pubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
eminmisin 3 mesaj atmışsın ve 2022 5 temmuzda açmışsın kandırmaya çöalışıyorsan kimseyi kandırmamazsınBenm aylardır üyeliğim var çok fazlada mesaj ve yorum yaptım ama onaylı üyelik gelmedi neden acaba?
sadece seçiçi kişiler seçkin üye degil burda. Belli bir emek lazım seçkin üye olmak için.sebebi ne , sadece seçili kişilerin seçkin üye olması mı , yoksa sana özel bi ayrıcalık mı olsun istiyosun
kaç yorum veya mesaj atmam lazım 5 ay olmuş üyelik acalı az mı senceeminmisin 3 mesaj atmışsın ve 2022 5 temmuzda açmışsın kandırmaya çöalışıyorsan kimseyi kandırmamazsın
bizde alabilirsek çok iyi olacak üyelikpubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
Yani, demek istedim ki madem hilen var niye buradasın onu anlamadım, ben hile yapsam başka yerde hile aramam ki, oyunda keyfime bakarım.Aydınlatayım para kazanmak gibi derdim yok sevgili hile geliştirici ekibi gibi belli ki yoğunlar bu boşluğu kapatayım dedim o kadar.
Sevgili Admin, sizlerin ilkelerinize ve emeklerinize saygı duyduğumu belirtmek isterim, inanıyorum ki geliştirici ekip ellerinden geleni yapıyordur. Kabul ederseniz sizlere bir önerim olacak, üyelik sistemine alternatif olarak davetiye ile üyelik özelliği getirilirse umuyorum ki faydalı olur, bazı siteler bu şekilde kendilerini koruma altına alıp uzun yıllar faydalarını gördüler. Başarılarınızın devamı dileklerimle, saygılar...MemoryHackers ilk kurulduğundan beri ücretsiz bir şekilde hileleri üyelerine ulaştırmaktadır ve böyle devam edecektir. Yazdığınız şeylerde haklılık payı var fakat hileler ile ilgilenen ekip sürekli olarak aslında arka planda geliştirmeler yapmaktadır. Forum üzerinde birçok hile bulunduğu içinde hileler üstündeki geliştirmeler zaman zaman birazcık aksayabilmektedir yine de geliştirici ekip topluluk için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
ne gibi emek yani ? Sürekli aktif olmak veya yeri gelip günde 23 saat oynamak haricinde bi emek misadece seçiçi kişiler seçkin üye degil burda. Belli bir emek lazım seçkin üye olmak için.
abi ne anlatiyon sen ya.ne gibi emek yani ? Sürekli aktif olmak veya yeri gelip günde 23 saat oynamak haricinde bi emek mi
Emek lazim demiyor musun kardes ne gibi emek lazimabi ne anlatiyon sen ya.
çok iyi oldu bence daha az fıx yerpubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
bencedeiyi olmuş bence kişi sayısı artar en azından hareketli olur burası![]()
bu sitede harcadıgın zaman gibi bir emek kardes.Emek lazim demiyor musun kardes ne gibi emek lazim