Hocam bütçeniz nedir ona göre öneride bulunalımses kasmak için düzgün bir kulaklık arıyorum kulak üstü kulak içi fark etmez
James Donkey öneririm bütçen yeterseses kasmak için düzgün bir kulaklık arıyorum kulak üstü kulak içi fark etmez
Hocam bütçeniz nedir ona göre öneride bulunbütç
bütçede sıkıntı yok hocam önemli olan deneyim ve kaliteHocam bütçeniz nedir ona göre öneride bulunalım
Telefonsa Jbl PC ise hyperx
tablette kullancam hocam jbl önerdiğin model varmıTelefonsa Jbl PC ise hyperx
Bir bütçe verirsen daha sağlıklı olur çünkü ben 10000₺ 'lik kulaklıkta verebilirim sana 500₺ 'likte. Bütçeni belirtirsen daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz
Steelseries Arctis Nova Pro Wireless kullanıyorum PC için, fiyatı tuzlu fakat çok üst seviye bir kulaklık. Hem bluetooth hem wireless ikisi aynı anda farklı cihazlara falan bağlanabiliyorsun. Ses kalitesi muazzam. Tablet için nasıl olur bilemedim ama yine iş görür bence. PC için falan da kullanırsın çok kaliteli kulaklık. Tek sıkıntısı mikrofonu kötü birazPost automatically merged:
bütçe önemli değil en iyi ses kalitesini alabileceğim bir kulaklık lazım pubg mobile tablet oyuncusuyum.
bütçen ne kadar dostumses kasmak için düzgün bir kulaklık arıyorum kulak üstü kulak içi fark etmez