Çözüldü PUBGM UC satın aldım ama hesabıma geçmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben biraz önce mobile ödeme ile 600 uc satın aldım ama hesabıma henüz geçmedi. Parayı da kesti ne yapmam lazım? İlk kez satın alım yaptım. Bilmiyorum

Çözüm
resmi olarak kendi yerinden aldıysan hesabına geçer ama başka yerden satın aldıysan geçmesi zaman alabilir yada dolandırılmış olabilirsin aldığın yer başka yer ise alacağınız kişi veya site ne kadar güvenilir ve dolandırıcı olma ihtimali olma sitelerin çoğunu biliyorum inşallah dolandırılmadınız
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
uc aldığında saniyesinde hesabına geçer google playdan almadıysan başka sitelerden aldıysan dolandırılmış olabilirsin

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
resmi olarak kendi yerinden aldıysan hesabına geçer ama başka yerden satın aldıysan geçmesi zaman alabilir yada dolandırılmış olabilirsin aldığın yer başka yer ise alacağınız kişi veya site ne kadar güvenilir ve dolandırıcı olma ihtimali olma sitelerin çoğunu biliyorum inşallah dolandırılmadınız

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İnternet sitesinde aldığında e-pin olarak mı veriyolar UC yi

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
İnternet sitesinde aldığında e-pin olarak mı veriyolar UC yi
bilmeyenler için aldığın sitenin açıklamalarına bak belki kodun eposta adresine yollanmıştır bazı sitelerde öyle oluyor eposta adresine yolluyorlar bazende sitedeki üyeliğin içindeki satış alma geçmişi sipariş geçmişi yerlerinde olabiliyor discord üzerinden yazarsan daha net yardımcı olurum LazHayalet#6075

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...