Steam hesabı satın aldım geri çekebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakın bir arkadaştan 5 yıldır tanıyorum daha önce yine bir kaç alışveriş yapmıştım. şimdi yeni bir hesap satın aldım ondan hesapta hiç ödeme yöntemi yok hesaba telefon numarası eklenmemiş ve para bile yatırılmamış kısıtlamayı ben kaldırdım bizzat kartımdan ödeme yaparak bana ilk maili verdi içinde ki cs hediye olarak gönderilmiş ona bizzat bende gördüm hem mailden hem hesap detaylarından ama bana biraz garip geldi sanki ilk maili değildi gibi arkadaşa soruyorum sıkıntı etme öyle bir problem olmaz falan kaç yıldır beni tanıyon diyor sizce geri çekebilir mi öyle bir şüphe geldi bana ama kaç yıldır tanıdık sonuçta dediğim gibi hesaba 1 lira bile para yatırmamış.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
maili kendi mailinle değiştir çift faktör yap kanka alamaz geri

Üye
3 HİZMET YILI
knka adamda gerekli bilgiler varsa çekebilir art niyetliyse birde

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Öncelikle hesaba para yatırılmamış ve hesapta ödeme yöntemi eklenmemiş olması normal bir durum özellikle satın alınan bir hesapta bu sık rastlanan bir durum zaten ama senin aldığın hesaptaki durumun garip gelmesi ve ilk mailin sana ait olmadığı hissine kapılman anlaşılabilir bir şey arkadaşınla yıllardır tanışıyor olman güven seviyenin yüksek olması anlamına gelmiyor işlemin geri çekilip çekilemeyeceği konusunda net bir yargıya varmak mümkün değil bilememezsin yani ne yapacağını senin şüphelerinin olması nedeniyle arkadaşınla konuşman ve durumu netleştirmen en doğru adım olacaktır arkadaşının söylediği gibi uzun süredir tanışıyor olmanız güveninizi arttırsa da online bir hesap satın alma işlemi gibi durumlarda dikkatli olmak ve her zaman ihtiyatlı davranmak önemlidir bu nedenle herhangi bir şüphe duyduğunda veya durumun garip geldiğini hissettiğinde doğru adımları atmak ve sorularını sormak önemli

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle hesaba para yatırılmamış ve hesapta ödeme yöntemi eklenmemiş olması normal bir durum özellikle satın alınan bir hesapta bu sık rastlanan bir durum zaten ama senin aldığın hesaptaki durumun garip gelmesi ve ilk mailin sana ait olmadığı hissine kapılman anlaşılabilir bir şey arkadaşınla yıllardır tanışıyor olman güven seviyenin yüksek olması anlamına gelmiyor işlemin geri çekilip çekilemeyeceği konusunda net bir yargıya varmak mümkün değil bilememezsin yani ne yapacağını senin şüphelerinin olması nedeniyle arkadaşınla konuşman ve durumu netleştirmen en doğru adım olacaktır arkadaşının söylediği gibi uzun süredir tanışıyor olmanız güveninizi arttırsa da online bir hesap satın alma işlemi gibi durumlarda dikkatli olmak ve her zaman ihtiyatlı davranmak önemlidir bu nedenle herhangi bir şüphe duyduğunda veya durumun garip geldiğini hissettiğinde doğru adımları atmak ve sorularını sormak önemli
teşekkürler sonuçta steam direkt ilk mail ile iş yapmaz herhalde muhtemelen aylar yıllar geçecektir illa ki şu cüzdan kodunu yatırdınız ilk yaptığı ödeme yöntemini illa ki ister dilmi
Post automatically merged:

knka adamda gerekli bilgiler varsa çekebilir art niyetliyse birde
knk adamda ne bilgisi olacak ki ödeme yöntemi bile eklememiş para yatırılmamış oyunları bile hediye ile attırmış 2018 de

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ilk maili varsa sende mümkün değil

discord neurs1
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam mail sendeyse 2 factor ac maile birseycik olmaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam steam için değil çoğu firma için geçerli ödeme yöntemiyle kanıtlamasını istiyor örneğin ilk mail onda olsa bile bunu kanıtlayamıyor eğer sen bir kaç alışveriş yaparsan o hesaptan ödeme senin kartından gerçekleştiği için hesabın eski sahibi kanıtlayamıyor.Fakat eski sahibide alışveriş yaptıysa ve sende yaptıysan hesap son ödemenin kime ait olduğunu kanıtlanana kadar kapatılıyor.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam steam için değil çoğu firma için geçerli ödeme yöntemiyle kanıtlamasını istiyor örneğin ilk mail onda olsa bile bunu kanıtlayamıyor eğer sen bir kaç alışveriş yaparsan o hesaptan ödeme senin kartından gerçekleştiği için hesabın eski sahibi kanıtlayamıyor.Fakat eski sahibide alışveriş yaptıysa ve sende yaptıysan hesap son ödemenin kime ait olduğunu kanıtlanana kadar kapatılıyor.
eyw reis ödemeyi ben yaptım hesapta ilk kısıtlama bile ben açtırdım yani düşün hesaba 1 lira bile harcanmamış sadece cs go falan hediye olarak gönderilmiş

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam dedikleri gibi ilk maili alıp 2faktörlü korumayla güvene alabilirsin bu devirde kimseye güven olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Steame ticket atabilir ama dikkatli olmak lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
steam desteği zorlasa biraz alır gibi

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşınızın işlemle ilgili bazı şüpheleri olabilir. Belki onları rahatlatacak ve satın alma hakkında daha fazla bilgi sağlayacak şekilde bir girişimde bulunabilirsiniz.

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eğer o satan arkadaş, hesapta öncesinde bir satın alım yaptı ise, hesabın ilk bilgilerini biliyorsa alma ihtimali muhtemel kanka.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eğer o satan arkadaş, hesapta öncesinde bir satın alım yaptı ise, hesabın ilk bilgilerini biliyorsa alma ihtimali muhtemel kanka.
Satın alım hiç olmadı knk ilk satın alımı ben yaptım 5 dolar kısıtlamasını bile kaldırdım

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşınızın işlemle ilgili bazı şüpheleri olabilir. Belki onları rahatlatacak ve satın alma hakkında daha fazla bilgi sağlayacak şekilde bir girişimde bulunabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ustam steam desteği bildirip alabilme durumları oluyor diye biliyorum hesabın ilk şifresini falan bilip ama büyük ihtimal steam guard ve telefon eklersen geri alma gibi imkanı kalmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...