knka 0.16 dayken herşeyi açıyodum abartarak oynuyordum 300 metredeki adama avm kafadan sıkıyordum 1 kere bile ban atmadı fatih oldum.Ban Yemeden Kullanan Uzaylıdır ABİCİMMM
REZ
biliyorum kankam az öncede yazdınknka 0.16 dayken herşeyi açıyodum abartarak oynuyordum 300 metredeki adama avm kafadan sıkıyordum 1 kere bile ban atmadı fatih oldum.
Dostum pubg mobile ölüm kamerası getirdi son zamanlarda korumayı daha da arttırıyorlar internet üzerinden alıyorlar korumayı bu yüzden wh kullanmanı öneririm belli etmediğin sürece sıkıntı çıkmaz.
Bende satın aldım 3 sezon üst üste ama nafile yapacak bişey yokalakası olduğunu düşünmüyorum.
adamalr fatih
ucuyorlar .
araba ucma
duvar arkası 20 üzeri kil birşey olmuyor.
bende aim kapalı
max leş 10 tek kişilikte oynuyorum.
farklı bir sebeb olduğunu düşünüyorum.
bir süre oyuna ara versem iyi olacak galiba.
rp satın aldım bide ona üzlüyorum...
yediğin ban süresine göre değişir.bişey sorcam ban yedikten sonra 1 yıl sonra açılcak diyor sanırm o açılır mı ?
wh ne kanka ?Dostum pubg mobile ölüm kamerası getirdi son zamanlarda korumayı daha da arttırıyorlar internet üzerinden alıyorlar korumayı bu yüzden wh kullanmanı öneririm belli etmediğin sürece sıkıntı çıkmaz.
Legit oynuyorlar dostum dediğim gibi ölüm kamerası getirildi daha da dikkat etmenizi öneririm.aga sadece esp ile oynadığımda bile 6-7 maç sonra ban atıyor. Mesela 6-7 maç atıyorum hiçbir şey olmuyor 8. maçta adamları vuruyorum vurduktan 10 saniye sonra direkt 3 ay banı çakıyor. Ban yemeyenler nasıl yemiyor anlamıyorum. Yetkililer güncelleme getirecekler mi onun bilgisini verirseniz sevinirim.
WallHack=Duvar Hilesiaga sadece esp ile oynadığımda bile 6-7 maç sonra ban atıyor. Mesela 6-7 maç atıyorum hiçbir şey olmuyor 8. maçta adamları vuruyorum vurduktan 10 saniye sonra direkt 3 ay banı çakıyor. Ban yemeyenler nasıl yemiyor anlamıyorum. Yetkililer güncelleme getirecekler mi onun bilgisini verirseniz sevinirim.
Post automatically merged:
wh ne kanka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?