Pudding WSReborn Rage Config [20.03.2024]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
I mean, not when playing against Hwei. While playing as Hwei.
Hocam Akali'yi S+ bölümüne koymuşsun da. C'yi hak ediyor. Kesinlikle hiçbir şey yapmıyor takaslar olsun, tf olsun. İstersen 1 maç dene. Eminim en iyi B'ye koyarsın görünce.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her güncelleme geldiğinde önceki tüm ayarlarımız sıfırlancak mı bi yolu var mı

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yeni güncelleme yapılmamış galiba sürümü desteklenmiyor diyor default oynicam güncelleme yapılanana kadar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kata'yı hiç denemeden S+ kategorisine koymuşsun galiba dostum. Hiç stabil çalışmıyor. :kappajail:

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kata'yı hiç denemeden S+ kategorisine koymuşsun galiba dostum. Hiç stabil çalışmıyor. :kappajail:
Denemeden nasıl config ayarlayabilirim ki :) Defalarca kez denedim. Tier list'in altında bu tier list'in wsreborn tier list'i olmadığı, güncel metaya göre hazırlandığı yazıyor. WSReborn tier list'i yüzlerce var forumda zaten. Katarina şu anki metada çok güçlü olduğu için S+.

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
emeğine sağlık güzel olmuş paylaşım içinde teşekkürler

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben bu configi seviyorum, ama hala su konu üzerinde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Hali hazırda hile lçin yapılmış bi configde, hile ile uygun olan karakterlerin tier listi hazırlanmalı. Farzı misal Güncel metada katarina cok güçlü diye S+ a koymak insanların gözünde sanki katarinanın scripti mükemmel çalısıyomus tarzında algılanıyor. Benim düşünceme göre buda yanlış maalesef ki. Kullanacak arkadaşlar varsa S ve S+ tierdeki heroları öncelikle alıştırma modunda kullanmalılar. Daha sonrasında buraya gelipte ağlamanın bi çaresi olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...