Çözüldü Pugb mobile hile hiç bir türlü çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar hileyi hiç bir türlü çalıştıramıyorum esp aim bot vs vs hiç bir şekilde kullanamıyorum aklınıza gelebilcek herşeyi yaptım dikkatlı bir şekilde okudum herşeyi yaptım fakat hiç bir türlü olmuyor menü geliyor hile çalışmıyor. Anti virüs programı kapalı + vanguard vs sildim genede olmuyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
F6 ile oyun içerisinde yenile hata vermeyene kadar. Olmazsa şu adımları dene.

P: Game started, I can see the menu, and the radar but esp hack , aimbot is not working (Oyun başladı, menüyü ve radarı görebiliyorum fakat esp , aim hileleri çalışmıyor.)
S: Download this:
and run install_all.bat as administrator rights (Yukardaki linki indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin.)

Download .NetFramework 4.6.1 (.NetFramework 4.6.1 indirin.)
and if it still not work just press F6 for reload hack, thats all...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
F6 ile oyun içerisinde yenile hata vermeyene kadar. Olmazsa şu adımları dene.

P: Game started, I can see the menu, and the radar but esp hack , aimbot is not working (Oyun başladı, menüyü ve radarı görebiliyorum fakat esp , aim hileleri çalışmıyor.)
S: Download this:
and run install_all.bat as administrator rights (Yukardaki linki indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin.)

Download .NetFramework 4.6.1 (.NetFramework 4.6.1 indirin.)
and if it still not work just press F6 for reload hack, thats all ! (Hileyi yeniden başlatmak için sadece F6 tuşuna basın. Bu kadar.)

En kötü allta Hatalar bölümündekileri tekrarla konu linki

https://memoryhackers.org/konular/pbg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-8-6-january-ocak-2021.70425/

Bende sorunsuz çalıştı ama AİM açtım 2günde banlandı

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...