Pugb Steam Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba yakında 300 yorum olucam ve seçkin üyeliğin açılacak ve pugb steam hilesini oynıcağagım sadece esp açsam legit takılsam belli etmesem ban yermiyim (ve hiç ban yiyen oldumu forumda) değerli yorumlarınızı beklyıorum

Üye
8 HİZMET YILI
kanka yemessin diye tahmin ediyorum cs go da nova dan suprem yaptım sadece wh ile

sinirlenmeden sakin sabırlı oyna karşıdaki hileciyle inatlaşma

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sinirlerine hakim olabılırsen yani bi anlık galyana gelmezsen bısey yasıcagını zannetmıyorum ama ılk etapda main hesapla oynaman daha iyi olur senın adına hem hıleyı cözersın hemde ne olup bıttıgını gormus olursun

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile tespit edilmediği sürece bence belli etmessen ban yemezsin

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sinirlerine hakim olabılırsen yani bi anlık galyana gelmezsen bısey yasıcagını zannetmıyorum ama ılk etapda main hesapla oynaman daha iyi olur senın adına hem hıleyı cözersın hemde ne olup bıttıgını gormus olursun
bende öyle yapmayı düşüünüyorum 30 tl ye ucuz bi hesab buldum onda oynıcam 1 haftada ban yemessem main geçicem

kanka yemessin diye tahmin ediyorum cs go da nova dan suprem yaptım sadece wh ile

sinirlenmeden sakin sabırlı oyna karşıdaki hileciyle inatlaşma
kanka bu csgo gibi değil hem csgo olsa sıkıntı olmaz pugb biraz pahalı :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende öyle yapmayı düşüünüyorum 30 tl ye ucuz bi hesab buldum onda oynıcam 1 haftada ban yemessem main geçicem

kanka bu csgo gibi değil hem csgo olsa sıkıntı olmaz pugb biraz pahalı :D

O tür hesapları nerden buluyorsun acaba özelden yazabilir misin

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sadece esp açsan bile adam ölüm kamerasından izlediğini fark ederse reportlar ve net bir report net bir ban demek kaçarı yok yani izlemeyi belli ettiğini hiç belli etmemen lazım onuda başaramazsınız mutlaka kill ugruna belli edersiniz bir oyunda.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka çok dikkatli olman gerekiyo forumda ban yiyenler var bişi olmaz deme çünkü pubg csdeki gibi bi overwatch sisteminde dahil değil çok rapor yersen incelemeye alıyolar esp yi adamı dyvardan izlemedikçe bişi olmaz ama aimbot kesinlikle kullanma no recoilde aynı iekilde

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
ben aimde kullanıyorum düşük ayarlarda hiç ban yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hile undedected olduğu sürece ban yemezsin

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
legit ban atmıyor kardeşim ama oldukça legit oyna sen yinede bende aynı şeyi planlıyorum sırf bu hile için pubgyi alacağım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka her hilede ban riski zaten var ama düşük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence de en baş içi boş bi çarla 1 hafta felan dene hileye alış sanki hergundur kullanıyormuş gibi ondan sonra alışıp ne yapacağını bileceğin için bence bir sıkıntı yaşamazsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
run with administrator and dont and don't overdo it

Üye
6 HİZMET YILI
Bir kaç gün önce Steam paralı hile satan ve kara liste de bulunan siteler den düzenli olarak hile satın aldığını ve aldığı hilelerin çalışma prensiplerini çözüp fix getirdiklerini duyurmuştu. Yani eğer bu sitenin görevlileri de bu hileyi para karşılığın da alıp forum kullanıcılarının kullanabileceği duruma getirip yayımladı ise ban yeme olasılığın oldukça yüksek. Misal black squad hilesi gibi para ile satın alıp ardından forum kullanıcılarının ( bazı kullanacıların ) kullanabileceği şekle getirip yani tek bilgisayarda açılma sorununu kaldırıp foruma eklediler sonuç olarak satın aldıkları site kara liste de olduğu için satın aldıkları sitenin hilesi fix yedi ardından buradan resim paylaşımları gelmeye başladı direk ban yiyoruz vs diye. Demek istediğim bu sitenin görevlileri bu hileleri sil baştan yazıp forum kullanacıları ile paylaşmıyorlar şahsen ben böyle düşünüyorum başka siteler den alıp değiştirip sunuyorlar. Tabi bunu yaparken de hem bizler için hem de kendileri için risk alıp zaman harcıyorlar. Gayretlerini taktir ediyorum fakat sıfır dan hile ayarlayıp foruma ekleyebilecek kişilerin olmasını dilerdim. İyi günler.

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim ban yemezsin belli emediğin sürece

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Esp kulllan sadece belli etmeden. Aim ban atabilir.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pubg viphack kullanarak 3 hesap banlattım bende bıktım ve makro programlarina bakıyorum hileler çok tehlikeli artik

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardeş hile acıyorsun sonra ban yiyebilirmiyim demeyin yersiniz tabikide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...