Steam Pubg Hack Tecrübeleriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İyi günler Steam Pubg hilesi kullanan arkadaslar tecrüblerinizi anlatabilirmisiniz ?
Ban yiyen oldumu?
Sadece Esp açıp da ban yiyen kimse oldumu?
Ben Esp dısında herseyi kapatıp öyle kullanacagım ama ban yeme riski varmıdır acaba diye merak ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk her hilenin ban riski vardır ve by paradaki bi oyuna hile açmanı önermem

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum hilelerde her zaman ban yeme riski vardır bunu unutma ama esp kullanıp belli etmeden oynarsan ban yiceğini pek sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan ban yeme riskini göze alacaksın her hilede risk vardır belli etmediğin sürece sorun olmaz ve rapor yemiyeceksin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İyi günler Steam Pubg hilesi kullanan arkadaslar tecrüblerinizi anlatabilirmisiniz ?
Ban yiyen oldumu?
Ben Esp dısında herseyi kapatıp öyle kullanacagım ama ban yeme riski varmıdır acaba diye merak ediyorum
AİMBOT KULLANMA

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ban yiyen oldumu?
sadece esp kullanıp ban yeme ihtimalin cok dusuk. cok belli etmedigin surece tabi

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
we play with a mindset that your account will be banned but you have more fun

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile yi kullanımına göre ban riski vardır herzaman ben kendim hiç ban yememiştim pubg pc de açana kadar ama ondada 1 kere yedim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ban yiyen oldumu?
bu arada sen hile indirebiliyormusun ? 300 yorumdan sonra olabiliyor diye biliyorumda yanlısmı biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reis her hilede ban riski vardır bu kişinin oynayısına baglıdır

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sadece esp kullanıp ban yeme ihtimalin cok dusuk. cok belli etmedigin surece tabi
fazla bellı etmemeye calısacagım oyunun sonunu gordugumde 10 15 kilim hıle olmadan da oluyor. ama adamların yerını bılmek bı tık daha iyi olucak :)
Post automatically merged:

bu arada sen hile indirebiliyormusun ? 300 yorumdan sonra olabiliyor diye biliyorumda yanlısmı biliyorum
hayır ben suan kullanamıyorum. 300 yoruma sahip degilim sadece kullanmayı dusunuyorum. tabi kendi hesabımda kullanmıcam yan hesap acıcam oyle kullancam

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
fazla bellı etmemeye calısacagım oyunun sonunu gordugumde 10 15 kilim hıle olmadan da oluyor. ama adamların yerını bılmek bı tık daha iyi olucak :)
Post automatically merged:

hayır ben suan kullanamıyorum. 300 yoruma sahip degilim sadece kullanmayı dusunuyorum. tabi kendi hesabımda kullanmıcam yan hesap acıcam oyle kullancam
ben bir sure baska bir hile kullandım sadece esp de sıkıntı yasamadım suana kadar ve sanırım burada da yasamazsın diye dusunuyorum

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yakın zamanda kullanmadım ama 2017-2018 gibi kullanmayı denedim direkt ban yedim

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dedikleri gibi her hilenin riski vardır ama rapor yemedıgın sürece kimse seni banlamaz çok abartmadan oynarsan kımseden rapor yıyecegını sanmam

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben bir sure baska bir hile kullandım sadece esp de sıkıntı yasamadım suana kadar ve sanırım burada da yasamazsın diye dusunuyorum
bakalım ınsallah ban yersek saglık olsuın ne diyelim kendi kastıgım hesaba bsy olmasında :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dedikleri gibi her hilenin riski vardır ama rapor yemedıgın sürece kimse seni banlamaz çok abartmadan oynarsan kımseden rapor yıyecegını sanmam
Emin ol hile kullanmadan bile cok fazla rapor yedıgım oldu. Bunu vurdugum yayıncılarda gördüm her vurdugum yayıncı raporluyodu beni pubg report diye bir site var bilirsiniz sanırım orayı vurdugunuz yada öldügünüz yayıncıların kısa videosu falan var.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Emin ol hile kullanmadan bile cok fazla rapor yedıgım oldu. Bunu vurdugum yayıncılarda gördüm her vurdugum yayıncı raporluyodu beni pubg report diye bir site var bilirsiniz sanırım orayı vurdugunuz yada öldügünüz yayıncıların kısa videosu falan var.
evet biliyorum.yayıncıların cogunun ortak ozelligi zaten her olmelerinde kesin hile demeleri :D

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
her hilenin bir gün yakalanma ihtimali vardır. yani ban yedirme ihtimali. o yüzden çok çok dikkatli olmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...