Python öğrenmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 0'dan kodlama öğrenmek istiyorum öğretici videolar ile python öğrenmeye çalışıyorum sizce mantıklımı?

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum benim arkadaşım 6 ayda öğrendi.Udemy kursundan satın aldı programlama.Şuan hile kodlayacak oyun kalmadı kafasına göre takılıyor.Bazen hile crackleyip kullanıyor bazende kendi hilesini kodluyor.Udemy çok işinde yarıyor python üzerinden internetten kitap almıştı pythonuda çözdü önerilerim bu yani.Udemy kesinlikle işine yarar dostum.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
udemyden kurs alabilirsin. onun dısında youtubede var fakat udemy kadar iyi değil.

Üye
3 HİZMET YILI
herhangi bir konuda bir proje bul ve direk yapmaya başla. en doğru yöntem bu.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Udemyden kurs al en mantıklısı , uygulama filan yapılıyor sertifika bir işe yaramıyor ama daha düzenli ve sistematik Udemydeki kurslar pahalı da değiller zaten, dışarda bu tarz bir kurs için 5-10 bin fiyat biçiliyor onlara selam bile verme kendi başına geç de olsa öğrenirsin ,

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kodlabden kitap aldım ben aynı şekilde 0 dan başladım ve gayet güzel işimi görüyor benim.Güzel setler var şuanda indirimde 1MİLYON kupon kodunu kullanıp python setlerine bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
udemyden kurs alabilirsin. onun dısında youtubede var fakat udemy kadar iyi değil.
Elimde Udemynin Türkçe yazılım kursları var bir sürü hepsine baktım çok saçma uzatıyorlar her şeyi paralı udemy kursları olmasına rağmen ben youtubedan bakıyorum daha pratik daha iyi anlatıyorlar udemynin tek iyi yanı öğretmenle istediğin zaman iletişim kurabilmen

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 0'dan kodlama öğrenmek istiyorum öğretici videolar ile python öğrenmeye çalışıyorum sizce mantıklımı?
kankam paralı siteler var ingilizceleri yt de dolanıyor ama ing anlamazsın yani tam kavrayamazsın o yüzden 50 100 tlye kıyıp udemyden derse başlamalısın iyi şanslar:)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
udemy den kurs almayı deneyebilirsin aslında

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
kardeşim her şeyden önce bol şans ve evet, öğreniminin video ve diğer şeyler için youtube ve udemy'ye bakman tamamen mantıklı

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kodlama öğrenmek istiyorsan c++'dan başlamalısın çünkü bu diller zor ve tüm dillere en yakın olduğu için c++ öğrendikten sonra dil değiştirmek senin için kolay olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence mantıklı kodlama bilgim yok ama zamanında merak sarmıştım herkes python başlangıç için ideal diyordu

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka python da öğren java da ikiside cok önemli programlar (1 i dil gerci ama) java yavaştır ama istedigin işletim sisteminde calısır pythonda web tabanı gibi düsünebilrsin fazla ram yakmaz yani işlem odaklı bir dil

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende öğrenmeye çalışıyorum üstüne düşersen bu işin çok mantıklı hocam

Üye
4 HİZMET YILI
udemyden kurs alma sakın. ingilizce biliyorsan derek banas vs. gibi bayağı sağlam kanallar var oradan öğrenebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
udemy den uygun fiyata kurs alabilirsin ödev falan veriyolar baya iyi oluyo ama baştan söyliyim biraz sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...