Elimde Udemynin Türkçe yazılım kursları var bir sürü hepsine baktım çok saçma uzatıyorlar her şeyi paralı udemy kursları olmasına rağmen ben youtubedan bakıyorum daha pratik daha iyi anlatıyorlar udemynin tek iyi yanı öğretmenle istediğin zaman iletişim kurabilmenudemyden kurs alabilirsin. onun dısında youtubede var fakat udemy kadar iyi değil.
kankam paralı siteler var ingilizceleri yt de dolanıyor ama ing anlamazsın yani tam kavrayamazsın o yüzden 50 100 tlye kıyıp udemyden derse başlamalısın iyi şanslarArkadaşlar 0'dan kodlama öğrenmek istiyorum öğretici videolar ile python öğrenmeye çalışıyorum sizce mantıklımı?
kanka git bi 20-30 tlye ogretici tut adamlar sana virüssuz ogretsin bende ogreniyorumArkadaşlar 0'dan kodlama öğrenmek istiyorum öğretici videolar ile python öğrenmeye çalışıyorum sizce mantıklımı?
Bence mantıklı kodlama bilgim yok ama zamanında merak sarmıştım herkes python başlangıç için ideal diyorduArkadaşlar 0'dan kodlama öğrenmek istiyorum öğretici videolar ile python öğrenmeye çalışıyorum sizce mantıklımı?