31 Tem 2023 #1 Deiwo D Onaylı Üye Katılım 30 Tem 2023 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 21 2 HİZMET YILI Selamünaleyküm beyler, ben şimdi RageMP üzerinden FiveLive adlı bir sunucuya giriyorum fakat oyunu açtıktan hemen sonra untrusted system file wevtapi.dll hatası alıyorum. Nasıl çözülür? Wnidows ve driverlar güncel.
Selamünaleyküm beyler, ben şimdi RageMP üzerinden FiveLive adlı bir sunucuya giriyorum fakat oyunu açtıktan hemen sonra untrusted system file wevtapi.dll hatası alıyorum. Nasıl çözülür? Wnidows ve driverlar güncel.
Çözüm k0vacs 11 Ağu 2023 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu sorunlarin sebebi sisteminde eksik redist olmasi - directx guncel olmamasi oluyor. bu yonergeleri uygular isen sorunun cozulur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu sorunlarin sebebi sisteminde eksik redist olmasi - directx guncel olmamasi oluyor. bu yonergeleri uygular isen sorunun cozulur.
11 Ağu 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu sorunlarin sebebi sisteminde eksik redist olmasi - directx guncel olmamasi oluyor. bu yonergeleri uygular isen sorunun cozulur. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) bu sorunlarin sebebi sisteminde eksik redist olmasi - directx guncel olmamasi oluyor. bu yonergeleri uygular isen sorunun cozulur.