Rampage Razer Kıyaslama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Razer Ve Rampage Arasında Klavye olarak dağlar kadar fark var desek yeridir bir çok ışık kombinasyonundan tutun ses tuş hassasiyeti tuş ömrü kalitesi vb. bir çok özellik ile razer öne geçiyor fiyatının tamamen hak ediyor bence eğer gerçekten güzel bir klavye arıyorsanız paranıza biraz kıyıp razer almanızı tavsiye ederim bende çok kaliteli klavye arıyordum razer blackwidow chroma v2 modelini aldım kullanıyorum gerçekten muhteşem bir klavye kullandığım en iyi mekanik klavye diyebilirim.Rampage Razer a göre biraz daha kalitesiz kalıyor kullanım ömrü olarak daha kısa rampage mekanik klavyelerinin bazı modelleri gerçekten çok kötü tuş yerinden oynamasından tutun mekanik bozulması ışık ledleri bozulması gibi bir çok şey tamam rampage yeni klavyeler çıkarıyor kaliteli ürünler yapmaya başladı fakat razer her zaman iyiydi eski modellerinide gördük yeni modellerinide her zaman marka olarak pahalı ve kaliteli bir üründü sadece klavye için geçerli değil razerin ekipmanlarının çoğunu kullandım ve gerçekten kalitesini hissediyorsunuz uzun lafın kısası paranız varsa razer alın buna değecektir :)
razer bence sadece mause konusunda daha iyi :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Razer İphone Gibi Düşün Abartılan Bir Marka

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1250 tl bir klavye'ye vermek fazla değil mi be ?

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE STEALTH 2016 modeli var bende gayet başarılı 630tl de fiyatı var
1587001519084.png

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
razer candır aga ya mekanik fln süper

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Razer Ve Rampage Arasında Klavye olarak dağlar kadar fark var desek yeridir bir çok ışık kombinasyonundan tutun ses tuş hassasiyeti tuş ömrü kalitesi vb. bir çok özellik ile razer öne geçiyor fiyatının tamamen hak ediyor bence eğer gerçekten güzel bir klavye arıyorsanız paranıza biraz kıyıp razer almanızı tavsiye ederim bende çok kaliteli klavye arıyordum razer blackwidow chroma v2 modelini aldım kullanıyorum gerçekten muhteşem bir klavye kullandığım en iyi mekanik klavye diyebilirim.Rampage Razer a göre biraz daha kalitesiz kalıyor kullanım ömrü olarak daha kısa rampage mekanik klavyelerinin bazı modelleri gerçekten çok kötü tuş yerinden oynamasından tutun mekanik bozulması ışık ledleri bozulması gibi bir çok şey tamam rampage yeni klavyeler çıkarıyor kaliteli ürünler yapmaya başladı fakat razer her zaman iyiydi eski modellerinide gördük yeni modellerinide her zaman marka olarak pahalı ve kaliteli bir üründü sadece klavye için geçerli değil razerin ekipmanlarının çoğunu kullandım ve gerçekten kalitesini hissediyorsunuz uzun lafın kısası paranız varsa razer alın buna değecektir :)
bence rampage daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeş rampage ucuz ama kötü razer pahalı ama iyi ben razeri tercih edrim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fiyata göre değişir bence ama razer daha fiyakalı :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
evet en iyi özelliği mekanik olması çünkü insanı rahatlatıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Razer kaliteli zengin işi rampage fp

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bencede her türlü razer onde

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Razer tabikide. Razer çok iyi bir marka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...