yani böyle boş boş oynuyor gibi hissediyorum 5 sezon dur gelmemiş :d bende rankım ne diye acaba bakıyorum meğersem rank sistemi yokmuşkanka bunun çoğu insan farkında değil ya. Bencede olamlı ki herkes seviyesini görsün
Bunun gibi şeyleri programlamak çok zor olduğu için, çok yorucuPubg lite de neden rank sistemi yokböyle sade oynayınca zevkli olkmuyorda nedenini bilen yazabilr mi
iyide mobilde var ki zaten o sistemi lite göre uyarlasalar olabilir temeli hazır zatenBunun gibi şeyleri programlamak çok zor olduğu için, çok yorucu
Bunu beta oyunu kolayken yaptım ama biraz zor ama imkansız değil
aynen abi kesinlikle haklısın bende aynı şekilde hissediyorum. Garip ama yapıcakda pek bişey yok. Duyduğum kadarıyla daha güncelleme gelmiycek falan diyolardı amayani böyle boş boş oynuyor gibi hissediyorum 5 sezon dur gelmemiş :d bende rankım ne diye acaba bakıyorum meğersem rank sistemi yokmuş
![]()
oyuna şuan olan destek kalktı diyew biliyorm artık hiç getirmezleryani böyle boş boş oynuyor gibi hissediyorum 5 sezon dur gelmemiş :d bende rankım ne diye acaba bakıyorum meğersem rank sistemi yokmuş
![]()
biliyosan banada söyle bende bileyimPubg lite de neden rank sistemi yokböyle sade oynayınca zevkli olkmuyorda nedenini bilen yazabilr mi