Ranked Trollemek isteyen gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Nickim: Friedirich Ranked trollemek isteyen eklesin hesap smurf sorun yk :D

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
neden ranked trollersin ki ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
nası trolleyecemizide söylesene :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
En sevdiğim ekle kanka DeeLFino :))

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nickim: Friedirich Ranked trollemek isteyen eklesin hesap smurf sorun yk :D
Ranked trollemek hoş bir şey mi, yani cidden bundan zevk mi alıyorsunuz? Bakın sizlerin ana hesabınız da rank kasıp bir yerlere gelmek için bir taraflarınızı yırttığınız bir maçta bir kişi gelip maçı trollese ne hissedersiniz? Empati yapmak bu kadar zor olmamalı gerçekten. O zaman hile kullanılan bir platform da ne işin var diyebilirsin lakin hile emin ol bir oyunu trollemek kadar kötü bir şey değil. Çoğu zaman karşı taraf senin hile olduğunu bile anlamıyor veya kendi takımın bu yüzden kendi hatasını kabul edip yoluna bakıyor. Ancak sen oyunu trollediğin anda o adam deliye dönüyor kendi başınıza gelmesini istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın rica ediyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ranked trollemek hoş bir şey mi, yani cidden bundan zevk mi alıyorsunuz? Bakın sizlerin ana hesabınız da rank kasıp bir yerlere gelmek için bir taraflarınızı yırttığınız bir maçta bir kişi gelip maçı trollese ne hissedersiniz? Empati yapmak bu kadar zor olmamalı gerçekten. O zaman hile kullanılan bir platform da ne işin var diyebilirsin lakin hile emin ol bir oyunu trollemek kadar kötü bir şey değil. Çoğu zaman karşı taraf senin hile olduğunu bile anlamıyor veya kendi takımın bu yüzden kendi hatasını kabul edip yoluna bakıyor. Ancak sen oyunu trollediğin anda o adam deliye dönüyor kendi başınıza gelmesini istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın rica ediyorum.
hangi romandan alıntı kardeşim ..... hesap oyunu okuyan bir adam kazanır oyunu oyunu okumayı bilmiorsan ne yapsan boş ok. split push falan felan vs yapcan

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ayıp değil mi ama kardesım
trol falan

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hangi romandan alıntı kardeşim ..... hesap oyunu okuyan bir adam kazanır oyunu oyunu okumayı bilmiorsan ne yapsan boş ok. split push falan felan vs yapcan
Hangi romandan derken ? Ben bu oyunu ne kadar uzun süreler oynadığımı bile hatırlamıyorum Zed i Türkiye de ilk main haline getiren kişiler arasın da ilk 100'e girerim gerçi 2 yıl olmuştur Zed i oynamayalı ama neyse konu bu değil. Ben bu oyunu çok iyi biliyorum merak etme geçen sezon dia 1 kapattım sezonu dünya Viktor 3. oldum yani bana kalkıp oyunu öğretme güzel kardeşim. Bana kalkmış diyorsun ki oyunu okumayı bilmiyorsan ne fayda, senin oyununa troll gelsin bakalım taşıyabiliyor musun o oyunu? Karşı taraf da aşırı salak en az 2 kişi olacak sen de çok kasılmış bir snowball şampiyonu oynayacaksın ki oyunu taşıyasın. Yoksa snowball olamayan bir şampiyon alıp aşırı fazla kasılmazsan üstüne bir de karşı takım öyle hata yapan bir takım değilse Faker i getir oyunu taşıyamaz neyin kitabını okumaktan bahsediyorsun sen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...