Anlamayacak kadar neyse açıkladım tekrar oku çiftlik bank gururla sunarNasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? KickStarter bir açıklama yapana kadar raw dosyası kapanmayacak.
Teşekkürler Uyarın için ban yemek istememHocam zaten ben yapıştırmıştımfakat o yazıyı bi küçült istersen yoksa uyarı yiyebilirsin
Post automatically merged:
ben yinede o olaya kesin bakmıyorum açıkcası vaatleri beni benden aldı bu yüzden fazla inanasım gelmiyor
Olay anlayıp anlamamak değil sadece nasıl bu kadar emin olduğunu sordum. Adamlar discorddan ssli bir şekilde açıklama yapıyor oyun iptal edilmedi kickstarter sebebini bilmediğimiz bir olaydan dolayı projeyi askıya aldı , açtırmaya çalışıyoruz diye. Ama sen hala raw dosyası kapandı diyorsun. Yine dediğim gibi kickstarter açıklama yapana dek raw dosyası kapanmayacaktır.Anlamayacak kadar neyse açıkladım tekrar oku çiftlik bank gururla sunar
Hala anlamıyorsun bu 3.5 kuruşla yapabilecegin bir iş değil adamların açıklaması birşeyi değiştirmiyor insanların paraları iade edilecek bu demek oluyorki kaldırılacak adamlar copy paste yapıyorlar oyunu beta'ya çıkartsalar bile 'Atlas' gibi olucak daha fazla uzatmiyicam anlamak veya anlamamak sana kalmışOlay anlayıp anlamamak değil sadece nasıl bu kadar emin olduğunu sordum. Adamlar discorddan ssli bir şekilde açıklama yapıyor oyun iptal edilmedi kickstarter sebebini bilmediğimiz bir olaydan dolayı projeyi askıya aldı , açtırmaya çalışıyoruz diye. Ama sen hala raw dosyası kapandı diyorsun. Yine dediğim gibi kickstarter açıklama yapana dek raw dosyası kapanmayacaktır.
Dediğini anladım zaten ama .. neyse boş bir konu için tartışmayalımHala anlamıyorsun bu 3.5 kuruşla yapabilecegin bir iş değil adamların açıklaması birşeyi değiştirmiyor insanların paraları iade edilecek bu demek oluyorki kaldırılacak adamlar copy paste yapıyorlar oyunu beta'ya çıkartsalar bile 'Atlas' gibi olucak daha fazla uzatmiyicam anlamak veya anlamamak sana kalmış
Dostum yapımcılarla ne alakası var?yapımcılar çok büyük bir topa girdiği için kaldırmadılar bu yükü