RAW İptal Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Raw Discord sohbet odalarını açtı arkadaşlar

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
bir videodan 1 milyon tl + güzel para bizdede tosuncuk vardı keşke kickstarter da olsaydı sjdjs

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam zaten ben yapıştırmıştım :D fakat o yazıyı bi küçült istersen yoksa uyarı yiyebilirsin ;)
Post automatically merged:

ben yinede o olaya kesin bakmıyorum açıkcası vaatleri beni benden aldı bu yüzden fazla inanasım gelmiyor
Teşekkürler Uyarın için ban yemek istemem :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Anlamayacak kadar neyse açıkladım tekrar oku çiftlik bank gururla sunar
Olay anlayıp anlamamak değil sadece nasıl bu kadar emin olduğunu sordum. Adamlar discorddan ssli bir şekilde açıklama yapıyor oyun iptal edilmedi kickstarter sebebini bilmediğimiz bir olaydan dolayı projeyi askıya aldı , açtırmaya çalışıyoruz diye. Ama sen hala raw dosyası kapandı diyorsun. Yine dediğim gibi kickstarter açıklama yapana dek raw dosyası kapanmayacaktır.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Olay anlayıp anlamamak değil sadece nasıl bu kadar emin olduğunu sordum. Adamlar discorddan ssli bir şekilde açıklama yapıyor oyun iptal edilmedi kickstarter sebebini bilmediğimiz bir olaydan dolayı projeyi askıya aldı , açtırmaya çalışıyoruz diye. Ama sen hala raw dosyası kapandı diyorsun. Yine dediğim gibi kickstarter açıklama yapana dek raw dosyası kapanmayacaktır.
Hala anlamıyorsun bu 3.5 kuruşla yapabilecegin bir iş değil adamların açıklaması birşeyi değiştirmiyor insanların paraları iade edilecek bu demek oluyorki kaldırılacak adamlar copy paste yapıyorlar oyunu beta'ya çıkartsalar bile 'Atlas' gibi olucak daha fazla uzatmiyicam anlamak veya anlamamak sana kalmış

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hala anlamıyorsun bu 3.5 kuruşla yapabilecegin bir iş değil adamların açıklaması birşeyi değiştirmiyor insanların paraları iade edilecek bu demek oluyorki kaldırılacak adamlar copy paste yapıyorlar oyunu beta'ya çıkartsalar bile 'Atlas' gibi olucak daha fazla uzatmiyicam anlamak veya anlamamak sana kalmış
Dediğini anladım zaten ama .. neyse boş bir konu için tartışmayalım

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapımcılar çok büyük bir topa girdiği için kaldırmadılar bu yükü

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yapımcılar çok büyük bir topa girdiği için kaldırmadılar bu yükü
Dostum yapımcılarla ne alakası var?
Post automatically merged:

Arkadaşlar discordan bir bilgi daha geldi

Orjinal
The Kickstarter has been suspended because the developers "would need to raise additional funds outside of Kickstarter to complete the game.".

Google Çeviri
Kickstarter askıya alındı, çünkü geliştiricilerin "oyunu tamamlamak için Kickstarter'ın dışında ilave fon toplaması gerekecek".

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bu arada RAW mantığında bir oyun var zaten. Second Life ve bu oyun yıllardır piyasada onu araştırmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iptal olmadı hala geliştirmeler devam ediyor:tospik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...