Süper Üye
Hepimizin bir heyecan beklediğimiz oyun olan aşırı gerçekçi olan rol yapma oyunu RAW projesi iptal oldu ve bağışlar kapandı. Buyrun Enis Kirazoğlundan haberi alın.
Son düzenleme:
Edilecek.Ee para veren oyuncuları iade etmeyecekler mi
Askıya alınmadı yasaklandı Discord sunucuları bile 'wait for offical information' LULW ve yaptıkları oyun internet üzeri script alıp copy paste yapmışlar.Kickstarter, oyuna çok report geldiği için askıya aldı. Sorun üstünde çalışılıyor hemen yaygara yaymayın.
Çok şükür anlayan birileri. Biz de biliyoruz sitede askıya alındığı yazdığını oyunun amacı besbelli dolandırıcılık işte.Askıya alınmadı yasaklandı Discord sunucuları bile 'wait for offical information' LULW ve yaptıkları oyun internet üzeri script alıp copy paste yapmışlar.
Hocam bak şimdi yaptıkları iş çok büyük ve o parayla bile max 2 gün geçirirler adamlar erken erişimden yayınlayacak ve 'Atlas' örnek vericek olursak oyunu hype'layıp sonra salıcaklar Klasik Çiflik Bank ve yaptıkları ve yapıcakları hepsi copy paste RAW dosyası kapandı .Bu konu başlığını görünce nası la dedim ki sonra video açıklamasında
RAW'un yapımcısı "dolandırıcılık durumu yok, birileri bizi kickstarter'a ihbar edip durmuş, kickstarter da uyarı vermeden sayfamızı kapattı. Hayal kırıklığına uğradık. Tekrar açmak için uğraşıyoruz" diyorlar.
yazısını gördüm
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? KickStarter bir açıklama yapana kadar raw dosyası kapanmayacak.Hocam bak şimdi yaptıkları iş çok büyük ve o parayla bile max 2 gün geçirirler adamlar erken erişimden yayınlayacak ve 'Atlas' örnek vericek olursak oyunu hype'layıp sonra salıcaklar Klasik Çiflik Bank ve yaptıkları ve yapıcakları hepsi copy paste RAW dosyası kapandı .
Hocam zaten ben yapıştırmıştımYENİ HABER GELDİ! (GÜNCELLEME 15 TEMMUZBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap) RAW'un yapımcısı "dolandırıcılık durumu yok, birileri bizi kickstarter'a ihbar edip durmuş, kickstarter da uyarı vermeden sayfamızı kapattı. Hayal kırıklığına uğradık. Tekrar açmak için uğraşıyoruz" diyorlar.
(Enis Kirazoğlu video açıklamasında var )
ben yinede o olaya kesin bakmıyorumHocam bak şimdi yaptıkları iş çok büyük ve o parayla bile max 2 gün geçirirler adamlar erken erişimden yayınlayacak ve 'Atlas' örnek vericek olursak oyunu hype'layıp sonra salıcaklar Klasik Çiflik Bank ve yaptıkları ve yapıcakları hepsi copy paste RAW dosyası kapandı .