RAW İptal Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hepimizin bir heyecan beklediğimiz oyun olan aşırı gerçekçi olan rol yapma oyunu RAW projesi iptal oldu ve bağışlar kapandı. Buyrun Enis Kirazoğlundan haberi alın.

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ee para veren oyuncuları iade etmeyecekler mi

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bende bir ümide kapılmıştım. Ya olursa böyle oyun. Milyonlar satar diye düşündüm. Ama fazla ileri gitmedi durdurdular maalesef.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kickstarter, oyuna çok report geldiği için askıya aldı. Sorun üstünde çalışılıyor hemen yaygara yaymayın.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kickstarter, oyuna çok report geldiği için askıya aldı. Sorun üstünde çalışılıyor hemen yaygara yaymayın.
Askıya alınmadı yasaklandı Discord sunucuları bile 'wait for offical information' LULW ve yaptıkları oyun internet üzeri script alıp copy paste yapmışlar.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Askıya alınmadı yasaklandı Discord sunucuları bile 'wait for offical information' LULW ve yaptıkları oyun internet üzeri script alıp copy paste yapmışlar.
Çok şükür anlayan birileri. Biz de biliyoruz sitede askıya alındığı yazdığını oyunun amacı besbelli dolandırıcılık işte.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Ne Yapalım Bari Başlamadan Bitirdiler

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Tosuncuk 1.

Ne Mutlu TürkiyeM
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Para iade madem var çok takmayın belki`de akılların`da başka projeler vardır.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yepcek Bişii Yoh :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar RAW Oyununun Discordundan yapılan bir açıklamayı paylaşayım bende ;

Orjinal Yazı

What just happened? Kickstarter suspended our campaign. There were no warnings, nothing. They just closed it without providing any actual reasons. Here is a copy of the only message that we received from them (screenshot attached down below). Why this happened? We don't know. We assume, that there were some people, that were massively reporting on our campaign to kickstarter directly. This is might be one of possible reasons that triggered kickstarter to suspend our campaign. It's very suspicious that they suspended us only 24 hours before ending of the campaign. It's unclear why they have waited for the very end of the campaign to close us. We are very disappointed right now on how kickstarter manages such a situations. They could at least contact us on the first place and ask us things that they were concern about. That didn't happened. They just closed us. That is it. What's next? As we mentioned, we are very disappointed, but not broken. We are going to release gameplay video as we promised no matter what. It will take us 2 more days, but we will share it with our community here on Discord as soon as we possibly can. We will not stop making gameplay demonstration videos after this one and we will continue to ensure our reliability in the eyes of our community. After demonstration of new gameplay video, we will start working on solutions that can give the community an ability to support our further development of the game. IndieGoGo can become one of those solutions. The second solution is to make it trough our web-site. That is all information for now. Please stay tuned for new upcoming information here on Discord. We will do our best to inform you as fast as we can about everything what is going on with our game and it's future.

Google Translate

£ Ne oldu? Kickstarter kampanyamızı askıya aldı. Uyarı yoktu, hiçbir şey yoktu. Herhangi bir gerçek sebep belirtmeden kapattılar. İşte onlardan aldığımız tek mesajın bir kopyası (ekran görüntüsü aşağıya ekli). Bu neden oldu? Bilmiyoruz Doğrudan kickstarter'a kampanyamızı kitlesel olarak bildiren bazı insanlar olduğunu varsayıyoruz. Bu, kampanyayı askıya almak için tekmeyi başlatmayı tetikleyen olası nedenlerden biri olabilir. Kampanya sona ermeden sadece 24 saat önce bizi askıya almaları çok şüpheli. Kampanyanın sonunun bizi kapatmasını niçin bekledikleri belli değil. Şu anda Kickstarter'ın böyle bir durumu nasıl yönettiği konusunda çok hayal kırıklığına uğradık. En azından ilk başta bizimle iletişime geçebilir ve bize endişelendikleri şeyler sorabilirler. Bu olmadı. Sadece bizi kapattılar. Bu kadar. Sıradaki ne? Bahsettiğimiz gibi, biz çok hayal kırıklığına uğradık, ancak kırılmadık. Ne olursa olsun söz verdiğimiz gibi oyun videosu yayınlayacağız. 2 gün daha sürecek, ancak mümkün olan en kısa sürede bunu Discord'daki topluluğumuzla paylaşacağız. Bundan sonra oyun tanıtım videoları yapmayı bırakmayacağız ve topluluğumuzun gözünde güvenilirliğimizi sağlamaya devam edeceğiz. Yeni oyun videosunun gösterilmesinin ardından, topluma oyunun daha da gelişmesini destekleme yeteneği verecek çözümler üzerinde çalışmaya başlayacağız. IndieGoGo bu çözümlerden biri olabilir. İkinci çözüm, web sitemiz üzerinden gerçekleştirmektir. Şimdilik tüm bilgiler bu kadar. Lütfen Discord hakkında yeni yaklaşan bilgiler için bizi izlemeye devam edin. Size oyunumuzda ve geleceğinde olan her şey hakkında mümkün olduğunca çabuk bilgi vermek için elimizden geleni yapacağız. ”

Yazıda Belirtilen Ekran Görüntüsü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Yani şu an adamlara laf atmanın vs. hiçbir anlamı yok biraz sabretmek zorundayız.
Bir de konuyu açan arkadaş madem konuyu açtın güncelle de insanlar bilgilensin.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu konu başlığını görünce nası la dedim ki sonra video açıklamasında
RAW'un yapımcısı "dolandırıcılık durumu yok, birileri bizi kickstarter'a ihbar edip durmuş, kickstarter da uyarı vermeden sayfamızı kapattı. Hayal kırıklığına uğradık. Tekrar açmak için uğraşıyoruz" diyorlar.
yazısını gördüm

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu konu başlığını görünce nası la dedim ki sonra video açıklamasında
RAW'un yapımcısı "dolandırıcılık durumu yok, birileri bizi kickstarter'a ihbar edip durmuş, kickstarter da uyarı vermeden sayfamızı kapattı. Hayal kırıklığına uğradık. Tekrar açmak için uğraşıyoruz" diyorlar.
yazısını gördüm
Hocam bak şimdi yaptıkları iş çok büyük ve o parayla bile max 2 gün geçirirler adamlar erken erişimden yayınlayacak ve 'Atlas' örnek vericek olursak oyunu hype'layıp sonra salıcaklar Klasik Çiflik Bank ve yaptıkları ve yapıcakları hepsi copy paste RAW dosyası kapandı .

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam bak şimdi yaptıkları iş çok büyük ve o parayla bile max 2 gün geçirirler adamlar erken erişimden yayınlayacak ve 'Atlas' örnek vericek olursak oyunu hype'layıp sonra salıcaklar Klasik Çiflik Bank ve yaptıkları ve yapıcakları hepsi copy paste RAW dosyası kapandı .
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? KickStarter bir açıklama yapana kadar raw dosyası kapanmayacak.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

(Enis Kirazoğlu video açıklamasında var )

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
YENİ HABER GELDİ! (GÜNCELLEME 15 TEMMUZ
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) RAW'un yapımcısı "dolandırıcılık durumu yok, birileri bizi kickstarter'a ihbar edip durmuş, kickstarter da uyarı vermeden sayfamızı kapattı. Hayal kırıklığına uğradık. Tekrar açmak için uğraşıyoruz" diyorlar.

(Enis Kirazoğlu video açıklamasında var )
Hocam zaten ben yapıştırmıştım :D fakat o yazıyı bi küçült istersen yoksa uyarı yiyebilirsin ;)
Post automatically merged:

ben yinede o olaya kesin bakmıyorum :D açıkcası vaatleri beni benden aldı bu yüzden fazla inanasım gelmiyor

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır Spam Kaynaklı Olduğundan Dolayı Böyle Oldu Hatta Gerekli Açıklamaları Yaptılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...