Uzman Üye
ben de baktım fakat başka bir kaynak yok gözüküyorindirebiliceğin farklı bir kaynak yokmu siteyele alaklı bir problem olabilir
razadorun çok fazla kullanıcısı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimalle zor bulurİnceledim ama sanırım razador markasının ya sitesi uçmuş yada komple razador markası kapanmış çünkü trendyol, n11 gibi siteler haricinde hiçbir yerde marka ile ilgili birşey bulamadım. En doğrusu razador mouse kullanan birini bulman ve driver ı varsa ondan alman olacaktır ama bu çok zor ve düşük ihtimal.
ben bunu youtubedan izlemiştim youtube a bak bi istersenrazador rmx-01 mause kullanıyorum format atmadan önce uygulamasını indirmiştim dpi için
fakat şuan uygulamayı bulamıyorum razadorun sitesine verincede hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 70890
siteyi kapatmıslar yada bakımda felan olabilirrazador rmx-01 mause kullanıyorum format atmadan önce uygulamasını indirmiştim dpi için
geçmiş olsun reis yotuba felan bakındınmı driv için bi bakın derim yoksa arkadaşların dedigi gibi kullanan birinden bulucaksın site gg çünkü anlatttıgına görerazador rmx-01 mause kullanıyorum format atmadan önce uygulamasını indirmiştim dpi için
aynen öle farklı sitelerden ulasındostum firma sitesi şuanda yok gibi duruyor. Başka sitelerden elbet bulabilirsin diye düşünüyorum illaki biri yüklemiştir.
yok hocam site gitmiş açılmıyor ben kontrol ettim şimdiŞuan çalışıyor site ? baktınmı hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?