Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
zaten site gitmis farklı sitelere bakınyok hocam site gitmiş açılmıyor ben kontrol ettim şimdi
zaten site gitmis farklı sitelere bakınyok hocam site gitmiş açılmıyor ben kontrol ettim şimdi
koppya değil gayet güzel mausu ele oturan çok kaliteli tam bir f/p fakat b öyle olmasını beklemezdim tabiBu şirketi hayatım boyunca hiç duymadım, muhtemelen diğer fare ürünlerini kopyalayan bir Çin markasıdır. sadece logitech veya razer gibi bilinen bir şirketten iyi bir fare satın alın
aygıt yöneticisi açık olsun fareyi pcye taktığında açık olsun eğer orya yeni birşey ünlem işareti olarak ekleniyorsa donanım sağ tıkla özellikler de ayrıntılar kısmından donanım kimliklerine tıkla o kimliklerden her birini bulana kadar tek tek devid.info sitesinde arat karşına yazılımı çıkacaktır eğer hiç bişey gelmiyorsa aygıt yöneticisi ekranına geçmiş olsun sitesinin orjinalinden başka alternatifin yok elinde veya önceden indiren birinden bulman lazım driverirazador rmx-01 mause kullanıyorum format atmadan önce uygulamasını indirmiştim dpi için
fakat şuan uygulamayı bulamıyorum razadorun sitesine verincede hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 70890