Razador Mause uygulaması yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk defa duydum adını emin misin markası bu mu

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu şirketi hayatım boyunca hiç duymadım, muhtemelen diğer fare ürünlerini kopyalayan bir Çin markasıdır. sadece logitech veya razer gibi bilinen bir şirketten iyi bir fare satın alın
koppya değil gayet güzel mausu ele oturan çok kaliteli tam bir f/p fakat b öyle olmasını beklemezdim tabi
Post automatically merged:

Herkes Başka siteye bak demiş emin olun 1 saat kadar araştırdım fakat yok firma patladı galiba :)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam başka bir başlık olarak tekrar oluşturun mouse un ismini yazın başlığa olan varsa zaten bulursunuz atar size driver ı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
razador rmx-01 mause kullanıyorum format atmadan önce uygulamasını indirmiştim dpi için

fakat şuan uygulamayı bulamıyorum razadorun sitesine verincede hata veriyor

Ekli dosyayı görüntüle 70890
aygıt yöneticisi açık olsun fareyi pcye taktığında açık olsun eğer orya yeni birşey ünlem işareti olarak ekleniyorsa donanım sağ tıkla özellikler de ayrıntılar kısmından donanım kimliklerine tıkla o kimliklerden her birini bulana kadar tek tek devid.info sitesinde arat karşına yazılımı çıkacaktır eğer hiç bişey gelmiyorsa aygıt yöneticisi ekranına geçmiş olsun sitesinin orjinalinden başka alternatifin yok elinde veya önceden indiren birinden bulman lazım driveri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...