RDP Sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben ücretsiz RDP almak istiyorum ama bana uzun süreli lazım 3,6,9,12 aylık felan 1 ile 10 adet arası RDP sunucum olsa bile işimi görmeme yardımcı olur. Bana bu kriterleri sağlayacak bi site veya kaynağı önerirseniz gerçekten çok sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ne için kullanacaksın ? Merakımdan sordum yoksa öneri olarak sunabileceğim bir tek inetmar var daha önce almadım ama alan arkadaşlarım oldu.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ne için kullanacaksın ? Merakımdan sordum yoksa öneri olarak sunabileceğim bir tek inetmar var daha önce almadım ama alan arkadaşlarım oldu.
RDP Sunuculara Madencilik uygulaması yükleyip güzel gelir sağlamıştım. Ve tekrardan girişmek istiyorum.

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Apponfly rdp var onun sınırsız kullanma taktiği var kanka youtube yolu ile nasıl olduguna bakabilirsin .

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgisayar için bir sorun teşkil etmiyor sanırım sunucu üzerinden yaptığın için deme ?
Bilgisayar için bir sorun elbette teşkil etmiyor ama kendi bilgisayarımı yormamak adına RDP sunucusu kullanmak istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayar için bir sorun elbette teşkil etmiyor ama kendi bilgisayarımı yormamak adına RDP sunucusu kullanmak istiyorum.
Anladım kusura bakma ilgim var biraz ondan sordum arkadaş çevremde de yaygın ama halen üşengeçliğimi yenemedim :)

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rdpyi alırsın o kolay fakat madencilik için gereken şey ekran kartı veya güzel bir cpu. Hetzner'i bunun için önerebilirim veya ovhyi ovhden monero kasabilirsin ovhde rdp var mı bilmiyorum bunları deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam Türkiye'de bulamazsın madencilik yapan rdp ama yurt dışında bulabilirsin firma olarak kastediyorum ve suspend atabilirler bu durumlarda benim bildiğim 2 saat ve 3 saat rdp 100 CPU görürse suspend atıyorlar diye biliyorum bedava bulamazsın araştır kiraliycaksan bitcoin kasarsam sıkıntı olurmu diye sor madencilik işini yoksa paranida kaybetmiş olursun iyi geceler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam Türkiye'de bulamazsın madencilik yapan rdp ama yurt dışında bulabilirsin firma olarak kastediyorum ve suspend atabilirler bu durumlarda benim bildiğim 2 saat ve 3 saat rdp 100 CPU görürse suspend atıyorlar diye biliyorum bedava bulamazsın araştır kiraliycaksan bitcoin kasarsam sıkıntı olurmu diye sor madencilik işini yoksa paranida kaybetmiş olursun iyi geceler
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim eğer bildiğin birkaç yer varsa özelden gönderebilirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...