Merhaba arkadaşlar ben ücretsiz RDP almak istiyorum ama bana uzun süreli lazım 3,6,9,12 aylık felan 1 ile 10 adet arası RDP sunucum olsa bile işimi görmeme yardımcı olur. Bana bu kriterleri sağlayacak bi site veya kaynağı önerirseniz gerçekten çok sevinirim.
rdpyi alırsın o kolay fakat madencilik için gereken şey ekran kartı veya güzel bir cpu. Hetzner'i bunun için önerebilirim veya ovhyi ovhden monero kasabilirsin ovhde rdp var mı bilmiyorum bunları deneyebilirsin
Hocam Türkiye'de bulamazsın madencilik yapan rdp ama yurt dışında bulabilirsin firma olarak kastediyorum ve suspend atabilirler bu durumlarda benim bildiğim 2 saat ve 3 saat rdp 100 CPU görürse suspend atıyorlar diye biliyorum bedava bulamazsın araştır kiraliycaksan bitcoin kasarsam sıkıntı olurmu diye sor madencilik işini yoksa paranida kaybetmiş olursun iyi geceler
Hocam Türkiye'de bulamazsın madencilik yapan rdp ama yurt dışında bulabilirsin firma olarak kastediyorum ve suspend atabilirler bu durumlarda benim bildiğim 2 saat ve 3 saat rdp 100 CPU görürse suspend atıyorlar diye biliyorum bedava bulamazsın araştır kiraliycaksan bitcoin kasarsam sıkıntı olurmu diye sor madencilik işini yoksa paranida kaybetmiş olursun iyi geceler