Hocam bl kilidini tekrar kapatıp garantiye sokabiliyoruzÜrün garanti kapsamı dışından çıkıyor yeni nesil bir cihazda yapmak bu kur üzerinde mantıksız olur telefonu rootlamıştım kullanılmaz hale gelmişti :d bu zenginler için bi içerik gibi bence
Haaa ilkkez senden duyuyorum bu işlem root atarkende işe yarıyormu eski telefona attıydım bi ton uğraş olduydu geri çevirmede şebekesi falan hiç yoktu yeni nesil dosyasını tekrardan kurunca ve rootu kaldırınca düzelmişti bilgisiz olunca zor oluyor o tür işlerHocam bl kilidini tekrar kapatıp garantiye sokabiliyoruzEskidendi o garanti dışı kalma olayı
Aynen öyle hocam zaten konu sonunda da belirttim. Hiçbir türlü sorumluluk kabul etmiyorum. Özellikle MTK işlemcili cihazlar daha hassas oluyor Snapdragon işlemcili cihazlara nazaran.bu tür rom tarzı şeyleri garanti dışı bıraktığını bilerek yapmak lazım. bu arada telefonlarıma herzaman custom romlar atarım ancak bu işi bilmiyorsanız tecrübeniz yoksa brick olma ihtimaliniz herzaman var. yani telefon kullanılamaz hale gelebilir
Nasıl yaBu cihaz için hiç bunlara gerek yok zarar vermek dışında bir yararı olmadığını düşünüyorum
düzgün bir geliştirici tarafından yapılan custom romlar stock romlara nazaran herzaman daha iyidir.Bu cihaz için hiç bunlara gerek yok zarar vermek dışında bir yararı olmadığını düşünüyorum
Tabii ki de öyle hocam bilgisiz insanlar geliyor insanları yanlış yönlendiriyor iştedüzgün bir geliştirici tarafından yapılan custom romlar stock romlara nazaran herzaman daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?