Regl dönemi sizi istememesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kızlar bu durumda çok hassas oluyorlar anladığım kadarı ile kızın sevgilisi değil arkadaşısın kız, duygusal döneme girdiği için bence sadece yardın edilecek durumlarla ilgilen
Kızların en hassas olduğu dönemler
1.regl dönemi
2.Hamilelik dönemidir
Yani darlamadan yardım et,o sana karşı dengesiz davranabilir ama sen ona doğru biçimde yardım etmeye çalış yeter
hocam bi yanıt yazarmısın bi kaç konu konuşmak istiyorum senle bilgilisiniz gibi .

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Regl dönemine girmiş hasta şuan bi değer verdiğim çok kız arkım vardı bianda bana soğuduğunu söyledi tabi bahane hastalıktan dolayı bugünde yanlışlıkla aradım fakat direk kapadım bana efendim yazdı konuştuk biraz sonra işte sadece benden değil de herkesten soğuduğunu söyledi ve içine kapandığını söyledi bende ona beni sevgili olarak değil arkadaş olarak gör dedim her zaman yanındayım dedim bırak şimdi sevgili işlerini falan yani ksıaca yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum içine kapandı bu süreçte napmam gerekiyor benim eğer konuşmak falan istemezse falan bilmiyorum her türlü ihtimali yazarmısınız kısa kısa yazmayın çünkü vercekleriniz bilgiler bi insanı çok mutlu edecektir o mutluluğu bana çok görmeyin rica ediyorum...
koy tekmeyi gitsin reis bende de vardı öyle koydm tekmeyi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sevgilin kaç yaşında yani kız arkadaşların şuana kadar çoğu kızla takıldım hiçbir sevgilim regl i bahane edip bana böyle davranmadı :D ama sert davrandıkları oluyordu tabi

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hoca şöyle bir düşüncem var birey ne kadar hasta veya zorda olursa olsun belli bir düzeye kadar soğuma veya ilgi isteme davranışları gösterebilir ama herkesten soğuma gibi durumlarda salınması gerektiğini düşünüyorum. elinden geldiğince ilgi göster istediğini ver ama hala soğuk yapıyorsa bırak o sana gelmek için çabalasın. bu hayatta illa olsun demeyeceksin. elinden geleni yapacaksın olmuyorsa taktiri ilahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...