(Rehber) Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam hiç bu işlere kalkışma farkedilirsen dahada kötü olur senin için genelde en fazla 4 ay kadar anakart banı atıyolar hesabın kalıcı gidiyor 4 ay sonunda ban yiyen hesabına girmeye çalışma bidaha ban yeme ihtimalin olabilir tavsiyem b eklemen yada anakart değiştirmen

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam hiç bu işlere kalkışma farkedilirsen dahada kötü olur senin için genelde en fazla 4 ay kadar anakart banı atıyolar hesabın kalıcı gidiyor 4 ay sonunda ban yiyen hesabına girmeye çalışma bidaha ban yeme ihtimalin olabilir tavsiyem b eklemen yada anakart değiştirmen
Haklısın kanka anakart değiştirme en kökten çözüm ama şart değil. Anakartın seri numaralarını değiştirerek de kaldırılabilir.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
denemekten zarar gelmez yeni bi anakart almaktansa eline emeğine sağlık

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu bence delaylı olarak tekrar ban atar bu benim fikrim ban yersem denicem umarım dedigin gibi olur

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
normalde bu yöntem fix diyolardı ama şimdi sende olunca ben de bi arzulandım teşekkürler :D

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hwid bani olanlar için sevindirici bir konu oldu bu ellerine sağlık hocam :)

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
yarın denicem teşekkürler sağol

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Valorant hwid ban çok sıkıntı bir iş teşekkürler bilgilendirme için

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba, benim uzun bir zaman önce de garip bir şekilde Valorant HWID banımı kaldırmıştım. Daha sonra ses driver yüklediğim için tekrar bir ban yeme gibi bir durum oldu ve bunun üzerinde bayağı bir araştırdım ve bildiğiniz üzere bir kullanıcı Valorant HWID ban kaldırma ile ilgili bir dosya ve öğretici atmıştı.

Burada Windows'u yeniden yüklemem gerektiğini ve amıdewin ile Serial olmak üzere değiştirmemiz gerektiğini, daha sonra volumeid ile volume ID'mizi ve en son ise Mac adresimizi değiştiriyoruz. Burada ilk olarak driver kurun atmadan önce daha sağlıklı olur, bunun işe yarayacağını düşünmüyordum ama bir haftadır sıkıntısız bir şekilde Valorant oynayabiliyorum. Sizin kafanızda soru kalırsa bana sorabilirsiniz.
deneyip bilgilendirecek birileri var mı ? benim bildiğim formatsız e bios up down sız açılmyıor sen acaba hesap banı mı yedin de hwid sandın?

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Denmek isterim ama çözüm her pc de farklılık göstere bilir doğru demi yoksa ben mi yanlış biliyorum

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam forumda sürekli konusu geciordu bi aciklik getirdigin icin saol emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...