Üye
hocam yeni bi ssd hard disk al problem cözülecektir 
Haklısın kanka anakart değiştirme en kökten çözüm ama şart değil. Anakartın seri numaralarını değiştirerek de kaldırılabilir.hocam hiç bu işlere kalkışma farkedilirsen dahada kötü olur senin için genelde en fazla 4 ay kadar anakart banı atıyolar hesabın kalıcı gidiyor 4 ay sonunda ban yiyen hesabına girmeye çalışma bidaha ban yeme ihtimalin olabilir tavsiyem b eklemen yada anakart değiştirmen
denedikten sonra yanitlarsan iyi olurbi deneyeyim bakalım olursa ellerinden öperim![]()
use DNS or reset your wifi router if its dynamic ipIf we eat an ip ban, how will we remove it, is it okay if we open vpn and enter?
deneyip bilgilendirecek birileri var mı ? benim bildiğim formatsız e bios up down sız açılmyıor sen acaba hesap banı mı yedin de hwid sandın?Merhaba, benim uzun bir zaman önce de garip bir şekilde Valorant HWID banımı kaldırmıştım. Daha sonra ses driver yüklediğim için tekrar bir ban yeme gibi bir durum oldu ve bunun üzerinde bayağı bir araştırdım ve bildiğiniz üzere bir kullanıcı Valorant HWID ban kaldırma ile ilgili bir dosya ve öğretici atmıştı.
Burada Windows'u yeniden yüklemem gerektiğini ve amıdewin ile Serial olmak üzere değiştirmemiz gerektiğini, daha sonra volumeid ile volume ID'mizi ve en son ise Mac adresimizi değiştiriyoruz. Burada ilk olarak driver kurun atmadan önce daha sağlıklı olur, bunun işe yarayacağını düşünmüyordum ama bir haftadır sıkıntısız bir şekilde Valorant oynayabiliyorum. Sizin kafanızda soru kalırsa bana sorabilirsiniz.