O oyun ya çıkmayacak yada çıktıktan 3 ay sonra Tutmayıp kapanıcak yani hileler yüzünden daha erken kapanmassa tabi.Pusat Game De Bekliyoruz Abi![]()
dedigin gibi çoğu dolandırıcıdır , ve fiyatlarıda çok uçuk rakamlardır bence bu oyunun erken erişimden çıkmasını bekleyin oyun düzene girdiği zaman hile paylaşımları başlar şuan hile paylaşmak uygun değil çünki her hafta yama geliyor oyunayani şu oyuna hile bulucam diye 1 haftada 300 dolar gitti aylık 25 dolar isteyen sitelerin alayı dolandırıcı... birtane saglam var oda 1500 dolar istiyor direk sonra aylık 100 dolar dıyor tabi oda dolandırıcı değilse... benim anlamadığım su oyunun adam akıllı 20-30 dolara win 8.1 de calısan hilesi varsa kullanabıelcegım biri bana yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim... 10 gün kullanıyım yeter iş inaat'a bindi artık....
bu hile içinde teşekkür ederim ama script sonucta yanı benım aradıgım baska o kadar para kaybettim....ama yinede yapılmıs hazırlanmıs elınzıe saglık
bu arada yardımcı olmak ıstersenız eğer ; [email protected] skype
Teşekkürler Name Esp Gelirmi Hileye Acaba
Classın offsetler vs değişiyor bundan dolayı sdk nın dumplanmasını bekliyor genellikle hile yapımcıları. Battleeye ye güncelleme geldiği zamanda bypass patlarsa ban yiyorsun doğal olarak. O yüzden her perşembe güncellenen bir oyuna public (free) bir hile yapıp yayarsan, emin ol kaybedersin. O yüzden PUBG de hile alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Biz 1 aydır kendi yaptığımız hileyi kullanıyoruz kendi aramızda bile 2 arkadaşımız ban yedi. Yani kesinlikle ama kesinlikle risklisürekli hileyi güncelliyorusunuz ne gibi değişiklikler geliyor yazarsan sevinirim![]()
cevabın için teşekür ederim peki sizin ile özel görüşme yapabilirmiyim ? size mesaj atmaya çalışıyorum yetkiniz yok diyor yardımcı olur musunClassın offsetler vs değişiyor bundan dolayı sdk nın dumplanmasını bekliyor genellikle hile yapımcıları. Battleeye ye güncelleme geldiği zamanda bypass patlarsa ban yiyorsun doğal olarak. O yüzden her perşembe güncellenen bir oyuna public (free) bir hile yapıp yayarsan, emin ol kaybedersin. O yüzden PUBG de hile alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Biz 1 aydır kendi yaptığımız hileyi kullanıyoruz kendi aramızda bile 2 arkadaşımız ban yedi. Yani kesinlikle ama kesinlikle riskli![]()
Sizin gibi böyle açık sözlü insanlar olduktan sonra problem yok hocam kullanıcı tehlikenin farkında olmasa bu siteye giriş yapmaz zaten ban yediklerinde gelip buraya ağlıcaklarsa hiç indirmesinler en mantıklısı bu hem ücretsiz bi ürün sunuyorsunuz hemde ban yeme riski 0 diye bişey yok kesinlikle açıklama için çok teşekkürlerClassın offsetler vs değişiyor bundan dolayı sdk nın dumplanmasını bekliyor genellikle hile yapımcıları. Battleeye ye güncelleme geldiği zamanda bypass patlarsa ban yiyorsun doğal olarak. O yüzden her perşembe güncellenen bir oyuna public (free) bir hile yapıp yayarsan, emin ol kaybedersin. O yüzden PUBG de hile alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Biz 1 aydır kendi yaptığımız hileyi kullanıyoruz kendi aramızda bile 2 arkadaşımız ban yedi. Yani kesinlikle ama kesinlikle riskli![]()