Remake Access Violation Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Loaderi Açıyom Karşıma Access Violation Geliyor Loaderde Silip Yükleyin Diyor Silip Yükledim Ama Gene Aynısı

Üye
9 HİZMET YILI
kardesım ılk basta hıleyı tamamen sıl ve yenıden yukle yukledıysen hıc bırseye elleme remake versıyonunu yenıden aç ve hızlı bır sekılde oyuna gır hıle menuye gelecektır.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bendede O Hatayı Verıyor Ama Tamam A Bastıktan Sonra Loader Sorunsuz Acılıyor Pekı Bende Neden Acılıyor Acıklayayım 

Oncelıkle wındows 10 Kullanıcısıyım Wındows Defender Sınırsız Kapalı Vırus Programını Tamamen Kaldırdım Iobıt unınstaller 

Onerırım Sonra Guvenlık Duvarımı Kapattım Verı engellemesınden Nyx Launchere Izın verdım Loader Guncel Versıyonu Indırdım 

Ismını Skype Olarak Degıstım Daha Sonra Yonetıcı Olarak Calıstırdım Bu Yolları dene Bence Belkı Olur Hadı Sana Kolay Gelsın 

Olmadıysa Son olarak Ts Adresınden Mh teknıkerlerle Iletısıme Gec  ;)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
Bendede O Hatayı Verıyor Ama Tamam A Bastıktan Sonra Loader Sorunsuz Acılıyor Pekı Bende Neden Acılıyor Acıklayayım 

Oncelıkle wındows 10 Kullanıcısıyım Wındows Defender Sınırsız Kapalı Vırus Programını Tamamen Kaldırdım Iobıt unınstaller 

Onerırım Sonra Guvenlık Duvarımı Kapattım Verı engellemesınden Nyx Launchere Izın verdım Loader Guncel Versıyonu Indırdım 

Ismını Skype Olarak Degıstım Daha Sonra Yonetıcı Olarak Calıstırdım Bu Yolları dene Bence Belkı Olur Hadı Sana Kolay Gelsın 

Olmadıysa Son olarak Ts Adresınden Mh teknıkerlerle Iletısıme Gec  ;)

Burda biraz UFAK ar da civciv ler yesin kardeşim o sorun çıktıktan sonra tamam dedinmi loader geliyo senin bi özelliğin yoh yanii ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...