Rhaast'ın sattığı hile banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Bu kullanıcıyı bu site üzerinden görüp Rhaast adlı kullanıcıdan valorant hilesi almaya karar verdim. Discorduna gittim 2 gün önce 1 günlük hile aldım ve o 24 saatte Wallhack açmadan 7 veya 8 maç attım. Sürem bittikten sonra 1 aylık hile almaya karar verdim. Arkadaş 2500 TL'den 2300'e düştü ve hileyi satın aldım. Fakat aldıktan birkaç saat sonra 3. maçta oyunun ortasında ban yedim. 1 kere bile wallhack açmadan ban yiyorsam bu benim sorunum değildir, hilenin sorunudur. Ayrıca aimbot ayarımda belli olmayacak şekildeydi kullananlar varsa anlar smoothing 4, fov 28 de kullandım hep. Bir kere bile kimse ne hile dedi ne de zaten ben 27 nin üstünde vurmadım bile(3 maçta 27 üstü vurmuşum hatırlamıyordum kusura bakmayın düzelteyim dedim). Uzun zamandır da CS de hile kullanan birisiyim iyi legit oynarım. Aylığı 2500 TL olan hileden en azından wallhacksiz şekilde 60 70 maç atıp öyle ban yemeyi beklerdim. İade istedikten sonra mesajıma 12 saat sonra baktı, 1 saattir uzun uzun yazıyorum fakat geri dönüş yapılmıyor. Ayrıca bana ban yeme durumunda iade yapılmıyor dedi fakat forumda daha önceden ban yiyen birine iade yapıldığı gözüküyor. Rhaast discord : hex0259
Site üzerinden trade yapmamış olabilirim fakat bu mağdur olmadığım anlamına gelmez. Ekran görüntülerinde satın aldığım açıkca belli oluyor. Paramın iadesini talep ediyorum.
Aşağıya hileyi satın aldığıma dair dekontu ve ss leri koyuyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Ban yeme durumları şansa bağlıdır. Dt olduğunda siz aldığınız zamana denk gelmiş. Ayrıca public bir hile. Umarım iadeniz geçilir.

Üye
Aldığın ürünün konusunu atar mısın?

@Rhaast Açıklama bekleniyor.
Aldığınız ürün private/slotlu ise zaten yazar. Şanssız denk gelmişsiniz. Hwid e dönmemiştir umarım.
Public i açık kaynak kodlu gibi sandım tam anlamadım hocam fakat slotsuz ürün satın aldım. Slotlu dediğiniz private oluyorsa onu satın almadım, fakat discord sunucusunda ki aynı ürüne yazılmış feedbacklerde her maç 40 vurup hatta bazı maçlarda 50 vurup ban yemeyen kişiler var wallhack açmamama rağmen bana mı denk geliyor bu ban ? Hwid ban yedim ayrıca.
https://memoryhackers.org/konular/v...stream-proof-undetected-windows-10-11.304640/

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
Public i açık kaynak kodlu gibi sandım tam anlamadım hocam fakat slotsuz ürün satın aldım. Slotlu dediğiniz private oluyorsa onu satın almadım, fakat discord sunucusunda ki aynı ürüne yazılmış feedbacklerde her maç 40 vurup hatta bazı maçlarda 50 vurup ban yemeyen kişiler var wallhack açmamama rağmen bana mı denk geliyor bu ban ? Hwid ban yedim ayrıca.
https://memoryhackers.org/konular/v...stream-proof-undetected-windows-10-11.304640/
Public derken slotsuz anlamında söyledim.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Öncelikle belirtmek isterim ki ürün private veya slotlu değil public ürün aldığı ürün burada tıkla, kullanıcının trackeri burada yer alıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(27 VURMAMIŞ HALİ)
Gelelim 12 saat olayına arkadaş sabah 5 de yazmış uyanınca cevap vermişim bunu burada yanlış lanse etmeye gerek yok.
Wallhack açmadığını iddia ediyor fakat üründe ki aimbot colorbot değil esp olmadan aimbot çalışmıyor ne hikmetse esp açmadan oynadığını belirtmiş
burada da göründüğü gibi kendisiyle çelişiyor, ve dediğim gibi esp olmadan aimbot çalışmaz. Üründe dt olsa 2 maça ban atar 2 gün de 20 25 maç atamaz zaten tracker ortada kda da ortada.

Üye
Gold elo da 30 vurmak bir şey değil, mainde diamond elo da 30 vuruyorum. Kendiyle çelişiyor demiş gerçekten wallhack kapalıyken aimbot çalışmıyorsa kendi aimimle vurmuşumdur. Hwid ban yediğim için deneyemiyorum tabii wallhacksiz aimbot çalışıyor mu diye. Ayrıca 20 25 maç değil o hesapta bile 13 maç attım 3 veya 4 ü hileli değil. Tekrar söylüyorum wallhack açmadım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...