Riot bütün partiye ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.

5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?

ALLAH 1 METİN 2
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka ban yiyeceginizi düşünmüyorum ama genede ihtimal var dikkatli olun [ Hem ban yerseniz takım arkadaşım hişe açmış ama haberim yoktu diye rapor atarsanız banınız açılır diye düşünüyorum]

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
atmıyor sorun yok kaç. kez ban yedım preme bişi olmadı

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hayır dostum sadece script olan yiyor fakat sc eğer ban yerse yanınızdaki sc arkadaş ile aldığınız bütün lpler geri çekiliyor diye biliyorum .

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Atmaz ama fazla tekrarlanması durumunda atabilir o yüzden bir gün oynadıkyan sonra hepsini arkadaşaklıktan çıkarsın script açan kişi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Genellikle ban atıldığında kişiye özel atılıyor diye biliyorum hiç parti olarak ban yiyeni görmedim ben

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sanmıyorum hiç duymadım belki ticket atarlarsa rakipleriniz ondan belki olabilir hani zor ihtimal ama emin de değilim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.

5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?
reis atma ihtimalide var atmama ihtimalide var yani şans :)

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öyle bir şey yok sen hariç kimse yemez

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sadece script kullanan kişi "tespit edilirse" banlanır. Onun haricinde pre girdiğin arkadaşlardan banlanan kimse olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
coğu kişi atar yazmış ama sanmıyorum atacağını atarsa da ticketla düzeltirsin durumu

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
LoL için bilmiyorum ama Valorant'ta ben hileliydim arkadaşım hilesizdi duo giriyorduk ben 3 ay HWID yediğimde ona da bi 2 ay ban attılar sonra hesabı açıldı ama

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kim kullanıyorsa ona atar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok fazla atar-atmaz karışıklılığı oldu. Ben de atmaz diye biliyordum ama atar diyen arkadaşlar kafamı karıştırdı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben radar ı kullandım ban yedım pc yenıden baslattım temp klasorunu temızledım ama nafıle oldu dıger hesabım da ban yedı yanı arkadaslarınız yemez belkı ama onun harıcınde butun hesaplarınız ban yıyebılır

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hiçbir oyun "toplu" ban sistemi uygulamaz. Oyunların genel politikaları, hile ile beraber alınan zaferlerin silinmesi üzerine. PUBG'nin buna dair bir yaptırımı vardı, ancak diğer oyun firmaları böyle bir yaptırım uygulamıyorlar.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayır lolde oyle birşey geçerli değil sadece hileyi injectledigin hesabın riske girer diğer arkadaslarına birşey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...