Riot bütün partiye ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır ban atmaz fakat o hile acan premade in ban yerse onunla oynadıgın maclar senin için silinecektir

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Atar diyen arkadaşlar güzel sıkıyor. Atmıyor, denendi.

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka uzun süre beraber girip safe oynarsanız şimdilik atmaz ama uzun sürede atabilir

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kanka ban yiyeceginizi düşünmüyorum ama genede ihtimal var dikkatli olun [ Hem ban yerseniz takım arkadaşım hişe açmış ama haberim yoktu diye rapor atarsanız banınız açılır diye düşünüyorum]
Hayır dostum sadece script olan yiyor fakat sc eğer ban yerse yanınızdaki sc arkadaş ile aldığınız bütün lpler geri çekiliyor diye biliyorum .
Atmaz ama fazla tekrarlanması durumunda atabilir o yüzden bir gün oynadıkyan sonra hepsini arkadaşaklıktan çıkarsın script açan kişi
reis atma ihtimalide var atmama ihtimalide var yani şans :)

Tek tek yazmaya üşendim topluca yazıyorum hocam siz bu bilgileri nerden edindiniz? riot hiçbir şekilde arkadaş listenizde de olsa aynı partide de girseniz hiçbir şekilde script olmayan kişileri banlamaz.
tek ban yiyicek kişi script kullanan kişidir oda tespit edilirse bazılarınız şans diyor bazılarınız atabilir diyor iyi misiniz?

Üye
3 HİZMET YILI
sana atar sadece
Post automatically merged:

atmıyor kanka korkmanıza gerek yok

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi açan hesaba ban atıyor.Diğerleri lp si siliniyor.Tek/çift olarak girince sadece hileci ban yer ve diğeri birşey kaybetmez.Takımlıda hileci ban yer diğerleri lp si siliniyor.Hileyle masterken ertesi gün hileci banlı diğerleri gümüş oalrak bulur kendini :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tek tek yazmaya üşendim topluca yazıyorum hocam siz bu bilgileri nerden edindiniz? riot hiçbir şekilde arkadaş listenizde de olsa aynı partide de girseniz hiçbir şekilde script olmayan kişileri banlamaz.
tek ban yiyicek kişi script kullanan kişidir oda tespit edilirse bazılarınız şans diyor bazılarınız atabilir diyor iyi misiniz?
Bizzat kendimden biliyorum kardeşim hiç bir şekilde script kullanmadım önceden arkadaşımla pre giriyorduk ve ikimizde de hile yoktu arkadaş sonradan hile açmış ve kendisi ban yedi 1 hafta sonra da bana ban atıldı şimdi ben sana soruyorum sen iyi misin de milleti yalan söylemekle itham ediyorsun iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yaklaşık
Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.

5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?
1,5 senedir kullanıyorum script, ne kendim ne de takım arkadaşlarımda herhangi bir problem olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
inisiyatifine kalmış bence atabilir de atmayabilir de.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bizzat kendimden biliyorum kardeşim hiç bir şekilde script kullanmadım önceden arkadaşımla pre giriyorduk ve ikimizde de hile yoktu arkadaş sonradan hile açmış ve kendisi ban yedi 1 hafta sonra da bana ban atıldı şimdi ben sana soruyorum sen iyi misin de milleti yalan söylemekle itham ediyorsun iyi forumlar
Hocam bari kendi yalaniniza birazcık inanın riot asla lolde party bani atmaz 10 tane hesap banlattim hiçbir prem ban yemedi şuana kadar dediğiniz şey imkansız yalan soylicekseniz düzgün söyleyin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam bari kendi yalaniniza birazcık inanın riot asla lolde party bani atmaz 10 tane hesap banlattim hiçbir prem ban yemedi şuana kadar dediğiniz şey imkansız yalan soylicekseniz düzgün söyleyin.
kardeşim sana ban yediğimi nasıl ispatlayabilirim varsa bir şey söyle ki sen de rahatla yani

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Atmıyor diye biliyorum ama farkedilir ise arkadaşların'ın lp si geri çekilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.

5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?
atmaz hocam denendı ztn hıle boost yapan ınsanlar var atsa onlara atar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...