Kanka ban yiyeceginizi düşünmüyorum ama genede ihtimal var dikkatli olun [ Hem ban yerseniz takım arkadaşım hişe açmış ama haberim yoktu diye rapor atarsanız banınız açılır diye düşünüyorum]
atar dostum
Hayır dostum sadece script olan yiyor fakat sc eğer ban yerse yanınızdaki sc arkadaş ile aldığınız bütün lpler geri çekiliyor diye biliyorum .
Atmaz ama fazla tekrarlanması durumunda atabilir o yüzden bir gün oynadıkyan sonra hepsini arkadaşaklıktan çıkarsın script açan kişi
reis atma ihtimalide var atmama ihtimalide var yani şans![]()
atabilir..
Tek tek yazmaya üşendim topluca yazıyorum hocam siz bu bilgileri nerden edindiniz? riot hiçbir şekilde arkadaş listenizde de olsa aynı partide de girseniz hiçbir şekilde script olmayan kişileri banlamaz.atar kral
Bizzat kendimden biliyorum kardeşim hiç bir şekilde script kullanmadım önceden arkadaşımla pre giriyorduk ve ikimizde de hile yoktu arkadaş sonradan hile açmış ve kendisi ban yedi 1 hafta sonra da bana ban atıldı şimdi ben sana soruyorum sen iyi misin de milleti yalan söylemekle itham ediyorsun iyi forumlarTek tek yazmaya üşendim topluca yazıyorum hocam siz bu bilgileri nerden edindiniz? riot hiçbir şekilde arkadaş listenizde de olsa aynı partide de girseniz hiçbir şekilde script olmayan kişileri banlamaz.
tek ban yiyicek kişi script kullanan kişidir oda tespit edilirse bazılarınız şans diyor bazılarınız atabilir diyor iyi misiniz?
1,5 senedir kullanıyorum script, ne kendim ne de takım arkadaşlarımda herhangi bir problem olmadı.Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.
5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?
Hocam bari kendi yalaniniza birazcık inanın riot asla lolde party bani atmaz 10 tane hesap banlattim hiçbir prem ban yemedi şuana kadar dediğiniz şey imkansız yalan soylicekseniz düzgün söyleyin.Bizzat kendimden biliyorum kardeşim hiç bir şekilde script kullanmadım önceden arkadaşımla pre giriyorduk ve ikimizde de hile yoktu arkadaş sonradan hile açmış ve kendisi ban yedi 1 hafta sonra da bana ban atıldı şimdi ben sana soruyorum sen iyi misin de milleti yalan söylemekle itham ediyorsun iyi forumlar
kardeşim sana ban yediğimi nasıl ispatlayabilirim varsa bir şey söyle ki sen de rahatla yaniHocam bari kendi yalaniniza birazcık inanın riot asla lolde party bani atmaz 10 tane hesap banlattim hiçbir prem ban yemedi şuana kadar dediğiniz şey imkansız yalan soylicekseniz düzgün söyleyin.
Ban yediğiniz hesaptan ticket atın neden ban yediğiniz hakkında o hesaptan. Yarın bende eğer arkadaş benim banlı hesabı arkadaşlıktan silmediyse onun SS lerini atacağım.kardeşim sana ban yediğimi nasıl ispatlayabilirim varsa bir şey söyle ki sen de rahatla yani
tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkürlerBan yediğiniz hesaptan ticket atın neden ban yediğiniz hakkında o hesaptan. Yarın bende eğer arkadaş benim banlı hesabı arkadaşlıktan silmediyse onun SS lerini atacağım.
atmaz hocam denendı ztn hıle boost yapan ınsanlar var atsa onlara atar.Ben atmıyor diye biliyorum fakat yine de emin olmak istedim. Bilgili birisi cevap verdikten sonra konu kapanabilir.
5 kişi girmeyi düşünüyoruz, sadece 1 kişi script açacak. Eğer olur da script açan kişi ban yerse, herkes ban yer mi?