Bazıları bu işi paraya çeviriyor hesabı mastera kasıyor yada diaya ve satıyor satın alan kişi eğer script açmaz ise yada temiz ise ban yemiyor eğer ban dalgasından baya önce sattıysanaynen ama zaten yeni hesap kurup denemek için oynuyoruz
Bende yedim malesef ama ban yediren bi hilenin mantıksız oldugunu düşünüyorumsını farkettiyseniz 2 ayda 1 buçuk ayda felan açıyor dün bildiğiniz gibi bissürü kişi ban dalgası yüzünden ban yedi. 1 buçuk 2 ay süresi var şuan eğer script günc
Şöyle elinde sonunda ban yiyorsun önemli olan erken ban yememekBende yedim malesef ama ban yediren bi hilenin mantıksız oldugunu düşünüyorum
bu iş biraz sanada bakıyor ne kadar belli ettin ne kadar etmedin onlarada dikkat etmek lazımriot ban sisteminde çok kattı ya kazandıgınız oyunda sızın takımdan bırısı sızı reportlamıssa eger rakıp degılde takım arkadasın ıste o zaman gecmısler olsun
haklı olabilirsin ama genede ban yiyorsun yani bütün emekler gene çöpe gidiyor bir mantıgı yok yanibu iş biraz sanada bakıyor ne kadar belli ettin ne kadar etmedin onlarada dikkat etmek lazım
script açmadın ama bilgisayarında appdata olsun şeylerde olsun o script yüklü hesaba girdiğin an açmasan bile ban yiyorsunben yamadan sonra sciprt açmadım ama yinede ban yemişim
yamadan önce açmışsın demekki çünkü olasılık %100 dedigim gibi açsan bile yamadan sonrası için tek bi çözüm vardı dosyaları falan siliyorduk ama şuanda hatırlamıyorum maalesef :/ben yamadan sonra sciprt açmadım ama yinede ban yemişim
bunu paraya çevirenler var onlar için mantıklı bizim arkadaş sattı ban yemedi sattıgı hesap yeseydi parasını geri vericekti satın alan kişiye yemedi amahaklı olabilirsin ama genede ban yiyorsun yani bütün emekler gene çöpe gidiyor bir mantıgı yok yani
artık scrıpt sayısı arttığı için bu şekilde ban atmayı hızlandırdıla ama merak etme aşırı şekilde belli etmessen yakalanmassınMerhaba arkadaşlar benim görüşlerim üzerine yazıyorum bi yerden duyup yazmıyorum doğrumu yanlışmı hiçbir fikrim yok ama mantıklı geldiği için yazıyorum.
Riot games yama sonrasında ban dalgasını aktif ediyor ve bissürü hesap script kullanan hesaplar ban yiyor. bu ban dalgasını farkettiyseniz 2 ayda 1 buçuk ayda felan açıyor dün bildiğiniz gibi bissürü kişi ban dalgası yüzünden ban yedi. 1 buçuk 2 ay süresi var şuan eğer script güncellenir ise 1 buçuk 2 ay daha rahatız diye düşünüyorum sonra yeniden yama sonra yeniden ban dalgasını açıcaklar
NOT : Benim yama gelmeden önceki mastera script ile kastığım hesabım ban yememiş muhtemelen yama geldikten sonra script açanlar tespit edilip banlanmış benim hala script kullandığım nerdeyse 2 buçuk aydır hala ban yemeyen hesabım duruyor 1 buçuk 2 aya yaklaşınca yamadan sonra scripti açmazsanız bu banın üstesinden gelebiliriz aslında ama elinde sonunda banlanıyorsun amacımız ne kadar geç banlanırsak o kadar iyi
Benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım var ise affola yorumlarda düzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?