Riot Games'in Singapur sunucusuna özel yaptığı etkinlik adil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
league of legends taş kağıt makas gibi bir oyun taş makası kolayscca ezerken taş ne kadar güçlü olursa olsun kağıt taşı sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence bu adil, sanki doğduğun yeri terk etmene izin vermek sana bazı faydalar sağlayacakmış gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yani biraz dusunmek lazim oyuncu cekmek icin yapilan bir sey ama zamaninda aynisini tr sunucusunu actiklarinda yapmamislardi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler ne zamana kadar sürücek bu ödül olayı kesin tarih varmı beni aydınlatırsanız sevinirim ona göre hesap açıcam :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi
max riot

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hilelerin ban yemediği oyunda nasıl bir adalet beklersin ki?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bunun için arkadaşlarla bi muhabbet döndürmüştük hesap açıp rp ile geri gelsek daha ucuza geliyordu falan :D
Kârlı iş aslında. 2 haftadır oynamadığım için öyle bir şey duruyor mu bilmiyorum ama hala etkinlik devam ediyorsa yapılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kk o sunucuya 1 öz verip gidebilirsin ve ödüllere sahip olabilirsin bunu yapmalarının amacı o sunucuda kitle kazanmak ve oyuncuları oyunda tutmak istersen git

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
senelerdir söylüyorum hep söyleyecem söylemeye de devam edicem değil, asla ama asla değil, riot adil değil çarlar adil değil hep bi sıkıntı hep bi sorun

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Muhtemelen yeni sunucu olduğu için ve insanları çekmek için böyle bir şey yapmışlardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hesabı geçirip gelinebilir çok mantıklı geliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...