Arkanda
Ultra Üye
yaptınız mı bari hocam?Bunun için arkadaşlarla bi muhabbet döndürmüştük hesap açıp rp ile geri gelsek daha ucuza geliyordu falan![]()
yaptınız mı bari hocam?Bunun için arkadaşlarla bi muhabbet döndürmüştük hesap açıp rp ile geri gelsek daha ucuza geliyordu falan![]()
Hayır maalesef fakirizyaptınız mı bari hocam?
hahahahah amazon prime ile bedava rp alabilirdiniz amaHayır maalesef fakiriz![]()
rp ile 2 tane sandık alan benhahahahah amazon prime ile bedava rp alabilirdiniz ama
max riotBilmeyenler olabilir, riot singapurda bir server açtı ve bu server açılışına özel olarak bir etkinlik getirdi.
Etkinlik içerisindeki görevleri belirli bir süre tft,aram,normal maç atarak tamamlayabiliyorsunuz. Görevler size hoş geldin ve hazine tokenleri veriyor.
Hazine tokenleri ile 1 ebedi veya 4 efsanevi kostüm, hoş geldin tokenleri ile ise 60 bin turuncu öz veya 50 kostüm kapsülü alabiliyorsunuz. Bunun yanısıra size 5-6 şampiyon hariç tüm şampiyonları kalıcı olarak veriyor. Sizce bu adil mi
Kârlı iş aslında. 2 haftadır oynamadığım için öyle bir şey duruyor mu bilmiyorum ama hala etkinlik devam ediyorsa yapılabilir.Bunun için arkadaşlarla bi muhabbet döndürmüştük hesap açıp rp ile geri gelsek daha ucuza geliyordu falan![]()