Riot Vanguard nedir ne işe yarıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler Riot Vanguard nedir ne işe yarıyor ? ve ben bi scirpt açtım oyunda hiç kullamadım oyun sürekli kapandı falan 2 kere sonra baktım hesap ban yemiş onunla bi ilgisi varmı bu vanguardın ? ne işe yarıyor bilen varmı? lolde script acıyım dedim 2 kere oyundan attı sonra bi baktım hesp ban yemiş bide hiç adamların karşısına bile gitmedim oto banladı ? nasıl çözebilriim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
valorantın hile koruma sistemi. driver olarak yükleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
peki bu riota bağlıya lolede etikisi olup benim banlanmamla ilgisi varmıdır
Post automatically merged:

daha yeni farkettim çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hile karşıtı olduğuna inanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynen büyük ihtimalle o işe yarıyorda lolde ban yememle ilgisi varmıdır siz hangi scripti kullanıyorsunuz lolde

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
açtığın sc windsharpsa çok normal . Bu arada herhangi bir hile yazılımı kullanırken vanguardı kapatmalısınız ve o yazılımları temizlemeden vanguardı açmamalısınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynen windsharptı da millet o kadar oynuyor ban yemiyo onların kullandıkları farklımı ki onaylı üye olunca bi hile daha acılıyor o ban yedirtmiyor mu ? bide nasıl temizleme yapcam bu vanguardı daha yeni farkedip kapattımda

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam vanguard kernel üzerinde çalışan bir hile koruma sistemi tabii ki ne yaptığınızı anlık olarak izleyebiliyor. Bu yüzden ban yiyorsunuz. Oyuna erişimi olan herhangi bir 3rd party yazılımı yakalarsa ban yersiniz. Ki dediğinize göre script vs kullanmışsınız ban yemeniz normal.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3rd party yazılımı yakalarsa ban yersiniz. Ki dediğinize göre script vs kullanmışsınız ban yemeniz normal.
Anladım hocam ben yıllar önce kullanıyodumda ozamanlar volorant yoktu yeni yükleidm bide yanında bu vanguard yüklenmiş demekki ondan ban yedik. sadece kapalı dursa yeter mi silmek mi lazım bu vanguardı komple ban yememek için

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Anladım hocam ben yıllar önce kullanıyodumda ozamanlar volorant yoktu yeni yükleidm bide yanında bu vanguard yüklenmiş demekki ondan ban yedik. sadece kapalı dursa yeter mi silmek mi lazım bu vanguardı komple ban yememek için.
Hocam volorant yokken de LoL'ün anticheat'i vardı fakat vanguard kadar güçlü değildi. Vanguarddan çıkış yapıp, cache ve temp dosyalarınızı silin. Script'e ait dosyaları silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık Lol'de script'i tekrar açabilir kullanabilirsiniz. Volorant'a girmek isterseniz de yine script dosyalarını ve cache dosyalarınızı silin bilgisayarınızı yeniden başlatın otomatik olarak vanguard açılacaktır daha sonra volorant a girebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
%temp% i sildimde cache dosylaarı nerden siliniyor ?

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vanguard, Riot Games'in VALORANT özelinde hilecileri oyundan uzak tutmak için geliştirmiş olduğu bir anti hile yazılımıdır. hile açarken vanguardı kapatmalısınız

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
valorant hile koruması diye geçiyor ama genellikle diğer şeyleri blockluyor

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
anticheatos ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vanguardı kapatın hile kullanırken algılayınca ban atıyor zaten daha önce ki konularda da bu söylenmişti diye hatırlıyorum ama bi kontrol edin isterseniz yine de

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla bende eskiden volorant falan yoktu yıllar önce bilmiyordum sitede falanda görmedim vanguard acıkken girdim direk oto ban attı oyun şimdi akıllandım kapattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...