peki bu riota bağlıya lolede etikisi olup benim banlanmamla ilgisi varmıdır
Post automatically merged:
daha yeni farkettim çünkü
Anladım hocam ben yıllar önce kullanıyodumda ozamanlar volorant yoktu yeni yükleidm bide yanında bu vanguard yüklenmiş demekki ondan ban yedik. sadece kapalı dursa yeter mi silmek mi lazım bu vanguardı komple ban yememek için3rd party yazılımı yakalarsa ban yersiniz. Ki dediğinize göre script vs kullanmışsınız ban yemeniz normal.
Hocam volorant yokken de LoL'ün anticheat'i vardı fakat vanguard kadar güçlü değildi. Vanguarddan çıkış yapıp, cache ve temp dosyalarınızı silin. Script'e ait dosyaları silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık Lol'de script'i tekrar açabilir kullanabilirsiniz. Volorant'a girmek isterseniz de yine script dosyalarını ve cache dosyalarınızı silin bilgisayarınızı yeniden başlatın otomatik olarak vanguard açılacaktır daha sonra volorant a girebilirsiniz.Anladım hocam ben yıllar önce kullanıyodumda ozamanlar volorant yoktu yeni yükleidm bide yanında bu vanguard yüklenmiş demekki ondan ban yedik. sadece kapalı dursa yeter mi silmek mi lazım bu vanguardı komple ban yememek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?