Onaylı Üye
aga be... çok iyi olmuş
Benim Kulaklık Kısıktı Sonradan Fark Ettim .dTek kelimeyle mükemmel olmuş ama müzik sesi biraz fazla![]()
Insta Sağolsun Aga O DüşürdüEline sağlık videodaki geçişler olsun müziklerle uyumu olsun çok güzel fakat videoya eklediğin soluklaştırma biraz fazla kaçmış sanki görüntü kalitesi çok düşmüş gibi duruyor tabi instagramında etkisi var fakat biraz daha soluklaştırma eklersen daha güzel olur sanki ^^
O Geçiş Efektinin Süresiyle Alakalı Bir DurumVideodaki geçiş sahnelerini bas a göre ayarlayamamışsın geçiş kısmından sonra bas sesi geliyor.
Ses Bende Orta Düzeyde Kulaklığa Göre Ayarladım Oda Fazla Çıkmış Dikkat EdicemGüzel Ama Başlar Başlamaz Rahatsız Edici Derecede Yüksek Ses Ama Baya Başarılı Ve Devamını Dilerim...
O Geçiş Efektinin Süresiyle Alakalı Bir Durum
Post automatically merged:
Ses Bende Orta Düzeyde Kulaklığa Göre Ayarladım Oda Fazla Çıkmış Dikkat Edicem
Zaten Geçişleri Ayarlama Yok Demedim Geçişler Öyle Dedimmovie makerde bile sahne geçişlerini ayarlama menüsü var. Kullandığın programda da olması lazım. O bir bak.
Tek kelimeyle mükemmel olmuş ama müzik sesi biraz fazlaArkadaşlar Video Nasıl Olmuş Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim.
Beğenir İseniz Takip Ederseniz Sevinirim.