Roblox KRNL hilesi virüslü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hile olduğu için virüstotalin zaten yanlış bilgi vereceğini söylemişsin, ama gene de teşekkürler. :kisswink:
Bu koca bir saçmalık hiçbir antivirüs durduk bu hile aa buna virüs demeliyim mantığıyla çalışmaz diğer kullanıcılarlardan dosyanın zararı dokunup bunu antivirüs öğrendiğinde diğer tüm o dosyanın yüklendiği pclere virüs olarak geçer bu bahsettiğim bot vb durumlarda geçerli değildir ayrıca bu dosyada olabilir yada uygulamanın kaynak kodunda ayrıca çoğu roblox hileside virüstür

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk exploitlere gömülü keylogger fln var da dediğin exploit sağlam sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
En güvenilir exploit fluxus ve krnl, kaçak indirmediğin sürece sorun çıkmaz, her hilede virüs uyarısı vardır önemli olan başka bir şahıs tarafından virüse dönüştürülmüş olanı kullanmamaktır

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
mining yapmayan Free executor yok :D

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
KRNL gibi hileler sonsuza dek kapatıldı hocam discord sunucusundada patched olduğu yazıyor

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kaynak kodlarina bakamadim ancak arkada birşeyler indirmesi garibime gitmişti ondan sildim yani olabilme ihtimali var

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
övünmek gibi olmasın robloxta 2 senedir exploit kulalnıyorum her byfron güncellemesinde bir bypass yolu bulmuştum fakat son 6-7 aydır roblox hyperion isimli anti cheat ekledi ve bütün exploitler öldü krnl dahil hiçbir executor çalışmıyor zaten sadece electron isimli executor bypass etmeyi başardı faket electron daha piyasaya sürülmedi ve fiyatı aylık 12 dolar yaklaşık 360 tl civarı birşey o krnl hyperiondan öncede ölmüştü yaklaşık 1 yıldır kullanılmaz halde krnl senin izlediğin videolar eskilere aittir şu an robloxta exploit neredeyse ölmüş durumda (pc oyuncuları için)mobilede rahatlıkla exploit yapabilirsin ama şu an pc üzerinde exploit yapmanın hiç bir yolu yok sadece extrenal cheatlar var oda sadece esp aimbot falan onun ismi celex oda 12 dolar ama onuda alamazsın zaten çünkü sadece baypal ile alınıyor

lexi
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Virüslü değil ama şuan kullanılamıyor patched yazıyor eskiden kullanılıyordu şimdi olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok knk degıl ama windows virus koruması falan uyarı verıyor kapatırsın bısey olmaz

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
övmey gibi sayma uzun süredir roblox hilesi içindeyim baya kalabalık arkadaş ortamı yapdım robloxda free exploit lerin hepsi virüslü görünürde hiçbişey yok ama herşey arkada dönüyor bedavaların en iyisi krnl pc ne bişey olmaz ama virüslü kullanmak sana kalmış

robloxda her exploit virüslü bilmeden konuşma deme zamanında bizim kendi exploitim vardı her exploit virüslü free lerin jjsploit kullandıysan o pc yi formatla direkt zaten

yani çoğu kişi bilmeden konuşuyo diyecek ama sen bilirsin zamanında bende krnl kullandım virüs ama pc ne çok bi sorun yaratmaz ve artık onu kullanmak zorundasın bi yandan paralı hileler kapandı free lerin hepsi virüslü en azından krnl kullan içlerinde en iyisi krnl ben dahood da cash account falanda sattım sc yapmışlığımda var
bana hangi hileyi önerirsiniz

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şimdi kankam krnl bir hile değildir krnl hileleri daha doğrusu scriptleri oyunun içine injectlemek için kullanılan bir yazılım dolayısıyla içinde herhangi bir virüs barındırmaz bende çok kez kullandım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hayır gayet güzel bir exploit kullanabilirsin ama galiba robloxa anticheat eklediler ban yeme olasılığın var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yaklaşık 4 senedir krnl kullanıyorum hiçbir şey olmadı kullan bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...