Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum root kendi işletim sistemin gibi bişey örnek veriyorum pubg mobile de root baz alan hileleri kullanabilirsin ama tavsiyem root attırmamandır telefonun asıl sistemini bozar ve en kötü durumda telefonu bir daha açamazsın İyi forumlar
Dostum uygula ıcı satın almaya devam ede bilirsin günümüzede Android 6 dan sonra her telefona root atılamıyor malesef bende meizu 16th var ben daha önce sürüm yükseltmek için root attım ve bişey olmadı sorunsuz kullanıyorum suan..
root halihazırda şirketler tarafından yüklenen yazılımın kendi yazılımınızla (genelde başkalarının hazırladığı yazılımla) değiştirmektir. Nasıl root attığınıza göre güvenliğiniz hakkında açıklar vermiş olursunuz. Bazı uygulamaların root isteme muhabbeti de burdan geliyor cihazın kendi sistem yazılımı bu tür uygulamalara izin vermiyor. Sadece geliştiriciyseniz root atmanızı tavsiye ederim. Aksi halde normal bir kullanıcıysanız bulaşmayın derim. İyi forumlar