Seçkin Üye
telefonla alakalı birşey olması lazımgarantisi zaten doldu teledonu alalı 5 yıldan fazla oldu
Post automatically merged:
hepsini denedim ama olmuyor sürekli başarısız oluyor
telefonla alakalı birşey olması lazımgarantisi zaten doldu teledonu alalı 5 yıldan fazla oldu
hepsini denedim ama olmuyor sürekli başarısız oluyor
Başka yöntem yokeğer daha sağde bir cevap gelmese bu adamları deniycem başarılı bir yöntem gibi duruyor teşkkür ederim
olmuyor o program telefona root atmıyor pek çok kezdenedim
bilmiyorum artık 1 haftadır bu soru yanıtını arıyorum formdan birisi bu gönderiye bir yol yazdı o sanırım olacak gibi ama biraz karışık daha sağde bir cevap gelirmi diye bekliyorum en son çare onu deniycemtelefonla alakalı birşey olması lazım
Bu arada youtubeye Note 8 SM-N950F isimli mevlüt arkadaşın videosundaki adımları senin telefonnuna uygun adımlarla izleyebilirsin ben oradan öğrendimeğer daha sağde bir cevap gelmese bu adamları deniycem başarılı bir yöntem gibi duruyor teşkkür ederim
olmuyor o program telefona root atmıyor pek çok kezdenedim
büyük ihtimalle bakmışımıdır ama yine de bir bakıyım teşşekürlerBu arada youtubeye Note 8 SM-N950F isimli mevlüt arkadaşın videosundaki adımları senin telefonnuna uygun adımlarla izleyebilirsin ben oradan öğrendim
kingroot çok denedim ama olmuyor farklı farklı zaman dilimlerinde falan ama olmuyor root atmıyor 1 haftadır kingroot gibi programlarla uğraşıyorumkingoroot Uğraşmadan atabilirsin kardeşim hiç zahmete girip uğraşma yotube izleyerek yap