kingoroot u denedinmi bi dene istersenvodafon smart ultra 7 android 6,0 nasıl root atabilirim yardımcı olurmusunuz bir çok program denedim ama olmuyor
kingroot denedim ama olmuyor atmıyor başarısız diyorkingroot kullan ama garantin kalmaz ve ayrıca rootlu telefona yabancı sitelerden fazla birşey yükleme çok kolay virüs kapar .
olmuyor kanka çok kez farklı zaman dilimlerinde denedim başarısızkingoroot u denedinmi bi dene istersen
Yazdıklarımı Bir Denekingroot denedim ama olmuyor atmıyor başarısız diyor
Kingroot olmuyor ama twrp deniycem teşekkür ederimKingroot olmazsa twrp üzerinden atabilirsin
KingRoot FramaRoot OneClickRoot İRoot bunlar olmuyor ama TowelRoot deniyeceğim inşallah olurYazdıklarımı Bir Dene
İyi Forumlar
cihaz sürümü ve ismi ile pek çok araştırma yaptım ama olmuyorRoot dosyasını internetten bulup twrp yardımıyla kurabilirsin
kingroot kolay harbiden apk olarak kuruyorsunvodafon smart ultra 7 android 6,0 nasıl root atabilirim yardımcı olurmusunuz bir çok program denedim ama olmuyor
kingoroot denevodafon smart ultra 7 android 6,0 nasıl root atabilirim yardımcı olurmusunuz bir çok program denedim ama olmuyor
Aha benim konum kendi başıma 4 5 kere root attım nasıl yapılacağını öğrendimilk olarak android 5,6dan sonraki android versiyonlarından uygulama yardımi ile root yapılmaz.
Bilgisayardan odin programı ile atılır ve telefonuna uygun TWRP yani TEAM WIN RECOVERY PROJECT dosyası lazımdır.
Nedir bu TWRP? Diyelimki windows 10 senin telefonunun işletim sistemi. Bu işletim sistemine modifikasyon yapıp root dosyalari yerleştirip sana sunuyorlar ve buna TWRP deniliyor.
İlk başta telefonunun oem kilidini ve usb debuggingini aç
Sonrasında telefonuna uygun TWRP bul ama yanlış bulma dikkatli ol telefonun brick olabilir yani kulanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir
Twrpyi bulunca bilgisayarından odin programını aç telefonunu download moda al pcye bağla ve TWRP dosyanı odinin AP kısmına yerleştir.
Yerleştirdikten sonra suan tuşun adını unuttum Galiba proccesti ona bas birkac kere telefonun yeniden başlayacak ve son yeniden başlamadan sonra telefonunu yeniden download moda al. Bu sefer karşına TWRP menüsü gelecek buradan bypass edeceksin ( farklı dosyalari telefonuna atıp ) ve telefonunu yeniden başlattıktan sonra işlem tamamdır
(Yanlış adımlar sonucu telefonun kullanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir ve tamamen kendi iradenle yapıyorsun ben hiçbir sorunluluk kabul etmiyorum benim izledigim adımları anlattım.)
Yada direk telefoncuta git o yapsın
olmuyor o program telefona root atmıyor pek çok kezdenedimkingoroot dene
garantisi zaten doldu teledonu alalı 5 yıldan fazla olduRoot attığın zaman garantiden çıkıyor telefon, kendini kapatma reset atma herşeyi silme gibi birçok riski var önemli şeyleri yedekle öyle yap
hepsini denedim ama olmuyor sürekli başarısız oluyoryoutube de videolar mevcut kontrol edebilirsin.