Root nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
agalar ben telefona root atmayı düşünüyom kendim mi atsam yoksa telefoncuya mı götürsem şimdi kendim atsam koruyorum bişiy olur diye sizce atmalımıyım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
If u and u dont wanna bought a new Samsung void the warranty do not root it
rooting the phone is similar to jailbreaking it gives u extra option to modify ur phone that samsung that does not allow you to do

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Rooting is just like an developers option sometimes it helps

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hile için falan root atacaksan atma bu aptallık olur ancak yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi root atmak telefona kök erişim elde etmeni sağlar ki bu da genelde geliştiricilerin başvurduğu bir yoldur imei vs. ataaksan ne bileyim telefonun bilgilerini değiştireceksen yazılımsal bir değişiklik yapacaksan vs. root gerekir ve atmalısın bir sakıncası olmaz ancak ne yaptığını bilmiyorsan her önüne gelen uygulamaya root yetkisi verirsen telefonun elden gider haberin olmaz. sana önerim neden root atmak istediğini söyle varsa bir alternatif yol önereyim yoksa nasıl root atacağını anlatayım telefoncuya gidip de para verme boşa

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgin yoksa telefoncuya götürmelisin.

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben kendim yaptım zor bir işlem yok kardeşim ufak araştırma sonucunda halledersin aman ha yanlış dosyayı atma telefonu sıkıntıya sokarsın bir de root önemli bir işin yoksa atma bankacılık vs. kullanamıyorsun gerek yok hiç

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kullandığın telefona göre değişir huawilere artık izin mi almak gerekiyormuş neymiş öyle bişey vardı kendin bi bak zorsa telefoncuya götür root işlemi telefondaki kısıtlamaları kaldırmak için atılır genelde pubgde hile yapanlar root atar hile içinse atma garantisi falan gider gerek yok

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kullandığın telefona göre değişir huawilere artık izin mi almak gerekiyormuş neymiş öyle bişey vardı kendin bi bak zorsa telefoncuya götür root işlemi telefondaki kısıtlamaları kaldırmak için atılır genelde pubgde hile yapanlar root atar hile içinse atma garantisi falan gider gerek yok
aynen dostum bootloader xioami de olan bir şey

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eski kullandığım lg3 vardı dostum wifi kırıyordum fakat şifre alamıyordum root gerekiyordu :) kingroot yüklemiştim olmuştu sana önerim şu eski bi kullanmadığın android telefona yap

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Root hakkinda en ufak bir bilgin yoksa telefoncuya gotur ugrasma hic.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Xiomi mi note 10 lite için root nasıl yapılıyor ?

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Telefon modeline göre değişiyor. Sistemin size izin vermediği şeyleri yapmanıza olanak sağlıyor. Bazı konularda güzel ama bir o kadar da riskli bir durum. Örneğin fiziki tuşları olan bir Samsung telefona daha önce root ile sanal tuş eklemiştim. Onun dışında batarya simgesi, wi-fi simgesi vs vs değiştirebiliyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence yararlı birşey değil. 1 şey yüzünden telefondan olma

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Telefon modeline göre degişir benim cihazım redmi note 9 128 gb ona parasıyla 100 tl ye attırdım pubg mobile hack için

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Telefonu Köklüyorsun Mesela daha önce çalışmayan dosyalar açılıyor Hile yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...