Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya agam root atarken en ufak sorunda ağır sorunlar var örnek numaran aranmaz sadece wp girebilirsin ama birisi arayamaz seni saf dışı bırakır numarayı hani garantin varsa oda sistem dışı kalır önemli değilse hiç atma
root yanlış atılırsa sadece işlem başarısız olur telefonda herhangi bir hasara vs yol açmaz root hakkında çok değişik teorileriniz var şaşkınlıkla okudum
Atabilirsin ama atarken dikkat et yanlış bir şey yapma bilmediğin şeyleri kurcalarsan Hard Brick olabilir. Hard Brick, akıllı cihazların yazılımları üzerinde meydana gelen değişimler sonucunda cihazın tüm tepkilere karşı duyarsız kalarak işlevini yitirmesi durumudur. Hard Brick olan bir cihaz açılmayacağı gibi bilgisayarla birlikte kullanılacak olan kurtarma yazılımları vasıtasıyla da kurtarılamayacaktır.
Root attığın an garanti vs. unutabilirsin.
Root yüzünden değil de farklı sebepten garantiye yollasan bile root kalıntılarına rastlandığı an kullanıcı hatası olarak kabul edilir ve telefonun geri yollanır.
Düzgünce kullandığın sürece sorun olmayacaktır.
Şu ana kadar 2 telefonuma ve 1 tabletime root attım sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Ama root atarken çok dikkatli ol ilk root deneyimimde yanlışlıkla android işletim sistemimi silmişim(İmei , ip vs her şey gitmiş), 200 tl vererek yeni açtırmak zorunda kaldım.
Dikkatli olduğun sürece problem yaratmayacaktır.
Kanka lisansı bozar garantin gider onun dışında pek bir zararı olmaz cihazın eskiyse ben root attırmanı tavsiye ederim ama garantin varsa orasına birşey diyemem
Xiaomi markalı cihazımda root kullanıyorum. 1 yıldır herhangi bir sorunu yaşamadım.
Sistem dosyaları değiştiren gibi uygulamaları kullanılarak brick riskidir. Brick edilmiş cihazım TWRP üzerinde veri silmeden daha önce yüklemiş olan ROM dosyası yeniden yükledim, sorunu çözdüm.
yanlış atsan falan hiç bişey olmaz ama garantin gider birde telefon sıfırlanıyor kilit açınca kilidi açmak için 1 hafta beklemen lazım internetten bakabilirsin ama hiç birşey olmaz ben 2 yıldır rootlu kullanıyorum
Bende 9T kullanıcısıyım ve bir ara şebeke ayarlarını değiştirmek için rootlu kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.Root atmak istiyorsan öncelikle bootloader kilidini açman gerkiyor sonra da TWRP .