Süper Üye
Eywallah Yardımcı Olduysam Ne MutluTeşekkler İşime Yaradı Adamsın
Hemde Baya BiEywallah Yardımcı Olduysam Ne Mutlu
Eywallahyararlı konu eline sağlık
Bizzat Denedim Ve Deneyenlerde Farkedecektir Sistem Report Edildiğinizde Ekran Görüntüsü Alamicağı İçin Anlık Bir Donma Meydana Geliyor.İşe yarayacağını sanmam
Oyunun dosyalarını silmek basit bir çozüm gibi gelmişti bana.Ama oluyorsa teşekkürler,emeğine sağlıkBizzat Denedim Ve Deneyenlerde Farkedecektir Sistem Report Edildiğinizde Ekran Görüntüsü Alamicağı İçin Anlık Bir Donma Meydana Geliyor.
Oyuna Girdiğinde Dosyayı Tekrar Oluşturmuyor Mekaniği Okadar Gelişmemiş.Anlamadığım Şu Oyuna Tekrar Girerken O Dosyayı Tekrar Olusturacak Oyuncu Report Yediğinde Video Foto Anında ROS Destek Sistemine Gidiyor Değişen Sey ne anlamadım hocam.
madem böyle bir şey vardı bunu ulu orta paylasmasaydın buda fix yerRules Of Survival Her Report Yediğinizde Sizden Bir Ekran Görüntüsü Ve Video Almaktadır Bu Sayede Hile Olup Olmadığınızı Anlar.
Peki Nasıl Ban Yemicez Konusuna Gelirsek:
1-Rules Of Survivala Sağ Tıklayıp Dosya Konumunu Aç Diyoruz.
2-cclive_bin Adlı Dosyaya Giriyoruz.
3-CCVideoPlayer Adlı Dosyayı Siliyoruz.
4-Oyunumuzu Açıp Keyfimize Bakıyoruz.
Denenmiştir.
1 Hafta İçinde Hileyi Aşırı Derecede Abartmama Rağmen 24 Saat Bile Ban Yemedim.
NOT:
Kusura Bakmayın Söylemeyi Unutmuşum.
Oyun Her Güncelleme Yaptıktan Sonra Aynı İşlemleri Tekrardan Yapmanız Gerekmektedir.
ne olsun istiyordun Kullanmana izin mi versinler sen kullancan o banlıcan sen kullancan o banlıcak yarın bi gün ip mac falan banlarınıda aktif ederler sonra alırsın bida ROS oynamayıabi dün gece 12 de ilk kez hileyi yaptım belli etmemeyede çalıştım yani lan bi baktım bugün az önce girdim ban yemiş başka hesaba giriyom hine ban ben 1 hesapta yaptım o şey, ve hileyi sadece 1saatlik kullandım
bilgini yada kullandıgın tools paylasınca suyunu cıkartıyorlar oda fix yiyor aslında bilgi paylastıkca güzel paylastıkca cogalır ama konu hileyse yapılması gereken en son iş paylasmaktıryaw ben niye yemiyorum usta ama ben her girerken loaderin exe ayarlarını değiştiriyorum resource hacker adlı programla değil başkasıyla ama yemiyorum buda kullananlara bir fikir olsun programıda siz bulun gariii
haklısın usta zamanında vb.net baypassı paylaştım hala kullanılıyor ama paylaşıncada ahkam kesiyolarbilgini yada kullandıgın tools paylasınca suyunu cıkartıyorlar oda fix yiyor aslında bilgi paylastıkca güzel paylastıkca cogalır ama konu hileyse yapılması gereken en son iş paylasmaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?