Üye
Sa beyler rules of survival da çimenleri kaldırınca oyun birden donuyo ve ardından ekrana mavi mavi çizgiler geliyor ve iyice donuyor yardımcı olursanız sevinirim
bendede oluyo çimleri kaldırımı kapatınca düzeliyo gerek yok zaten çim olayınaSa beyler rules of survival da çimenleri kaldırınca oyun birden donuyo ve ardından ekrana mavi mavi çizgiler geliyor ve iyice donuyor yardımcı olursanız sevinirim
raporlandin her konuya yorum atıyorsun yakında banlanırsın
?Ros hilesi indirdim dün, bu gün onay sistemi onayı için siteye girmeye çalıştım, ne zaman memoryhackers ile ilgili bir siteye girmeye çalışsam tarayıcı sayfası hemen kapanıyor, ne yapabilirim ?
?Ros hilesi indirdim dün, bu gün onay sistemi onayı için siteye girmeye çalıştım, ne zaman memoryhackers ile ilgili bir siteye girmeye çalışsam tarayıcı sayfası hemen kapanıyor, ne yapabilirim ?
sadece fps modu deil tps modu yani normal moddada oluyor aga ama artık açmıyacam çimen iHocam daha önce konu açıldı kapandı foruma konu açmadan önce aynı konun olmadığına emin olun. Yeni gelen FPS modunda açılınca öyle bir bug oluşuyor. Çimenleri kaldırmanı tavsiye etmiyorum. Hile yapımcısının tavsiyesi hatta ban yiyebilirsin.
Açma ban yiyebilirsin.sadece fps modu deil tps modu yani normal moddada oluyor aga ama artık açmıyacam çimen i
raporlandin her konuya yorum atıyorsun yakında banlanırsın
aynn birdha çimen hack ini açmıcam saten açsamda çalışmıyorAçma ban yiyebilirsin.