Üye
visual pcde kurmuyor hata veriyor @dogan636
aynı hata bende varonay sistemi onayını yaptıktan sonra loaderı açtım hileyi load yaptım wait for game oldu oyunu açtım girdim hile injekt olmadı ?
indirirken virüslü dosya diyip sildi. tarama yaparken rardan çıkartıyorum bu sefer çıkan .exe dosyasını açmaya bastığımda virüslü diyor ve çalıştırmıyor nasıl düzeltebilirim bunu
Bilgisayarının virüs proqramını kapat
Bilgisayarının güvenlik duvarını kapat
Yani kısacası o loaderi engelleyecek herşeyi kapat
Virüs olarak algılaması normaldır çünkü hile kullanıcaksın her hiledede azda olsa virüs olur
virüs programı yüklü değil defender kapalı hack'in virüs olduğunu bilecek kadar da bilgisayar bilgim var ben kaçırdığım bir şey varmı diye soru sordum. başka bir yöntem mesela
Hayır kaçırdığın birşey yok ama boşuna engellemez bilgisayarından kaynaklı bende öyle bir sorun vermiyor heralde indirirken bir sorun çıkıyor yada bilgisayarında haberin olmayan bir virüs proqramı çalışıyor masaüstünde gözükmeyebilir
hilede trojan virüs tespit edildi ?
3. parti yazılım var bunun dışında fakat onu virüs olarak algılamıyor ? ayrıca ayrıntılı olarak incelediğimde bilgisyarım beni defalarca uyardı a-virüsü kapattım sonra restart attığımda bilgisayarımda kasma yaşadım ?