Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
herşeyin son sürümü kurulu ama arada bir çalışıyor load 100de deniyom çok az çalışıyor loadın yarısında oyunu açıyom çook çook az çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu admin bey bunları okuyor musunuz bilmiyorum ama içinde aimbot olan bi hile yapabilir misiniz lütfen ?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
insanlar ters alışmak lazım ona ama düzeltilmeli bence !!!

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
39 tane yorum sekmesi var nerdeyse tamamı hata iletileri ile dolu la

Üye
8 HİZMET YILI
hocam gayet güzel çalışıyor 5 günde ilk 5 bin e girdim bile kill sayısında

Üye
8 HİZMET YILI
virüslü diyor indirmeyi nasıl başarabiliriz arkadaşlar

Üye
8 HİZMET YILI
indirirken virüslü dosya diyip sildi. tarama yaparken rardan çıkartıyorum bu sefer çıkan .exe dosyasını açmaya bastığımda virüslü diyor ve çalıştırmıyor nasıl düzeltebilirim bunu

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
indirirken virüslü dosya diyip sildi. tarama yaparken rardan çıkartıyorum bu sefer çıkan .exe dosyasını açmaya bastığımda virüslü diyor ve çalıştırmıyor nasıl düzeltebilirim bunu

Bilgisayarının virüs proqramını kapat
Bilgisayarının güvenlik duvarını kapat
Yani kısacası o loaderi engelleyecek herşeyi kapat

Virüs olarak algılaması normaldır çünkü hile kullanıcaksın her hiledede azda olsa virüs olur

Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarının virüs proqramını kapat
Bilgisayarının güvenlik duvarını kapat
Yani kısacası o loaderi engelleyecek herşeyi kapat

Virüs olarak algılaması normaldır çünkü hile kullanıcaksın her hiledede azda olsa virüs olur

virüs programı yüklü değil defender kapalı hack'in virüs olduğunu bilecek kadar da bilgisayar bilgim var ben kaçırdığım bir şey varmı diye soru sordum. başka bir yöntem mesela

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
virüs programı yüklü değil defender kapalı hack'in virüs olduğunu bilecek kadar da bilgisayar bilgim var ben kaçırdığım bir şey varmı diye soru sordum. başka bir yöntem mesela

Hayır kaçırdığın birşey yok ama boşuna engellemez bilgisayarından kaynaklı bende öyle bir sorun vermiyor heralde indirirken bir sorun çıkıyor yada bilgisayarında haberin olmayan bir virüs proqramı çalışıyor masaüstünde gözükmeyebilir

Üye
8 HİZMET YILI
Hayır kaçırdığın birşey yok ama boşuna engellemez bilgisayarından kaynaklı bende öyle bir sorun vermiyor heralde indirirken bir sorun çıkıyor yada bilgisayarında haberin olmayan bir virüs proqramı çalışıyor masaüstünde gözükmeyebilir

teşekkür ederim

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hilede trojan virüs tespit edildi ?

Kardeşim emin ol temiz bilgisayarına zarar vericek ufak bir virüs bile yok sadece hileleri virüs proqramları virüs olarak algıladığı için öyle zaten youtubede gördüğün hilelerin hepsi trojen tek hile bu sitede kullanmanı kesinlikle öneririm

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
3. parti yazılım var bunun dışında fakat onu virüs olarak algılamıyor ? ayrıca ayrıntılı olarak incelediğimde bilgisyarım beni defalarca uyardı a-virüsü kapattım sonra restart attığımda bilgisayarımda kasma yaşadım ?

Gardaşım dediğim gibi seçim senin. Virüs olarak algılaması normal birşey nede olsa bir loader sonuçta bilgisayar seni uyara bilir buda normal birşey çünkü virüs olarak algılıyor. Loader bilgisayardan bilgisayara değişe bilir kasma olabilir azıcık arkaplanda birşey açıksa tarayıcı v.b gibi şeyler bu kasmaya yol açabilir. Seçim senin ister indir ister indirme unutma en büyük risk risk almamaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardesim reklam olayını fıln yapıom ama hayla rklam onayı dıyor ?

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hile mükenbel olmuş yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...