Rules Of Survival (Hata)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Düzeldi la galiba uçaktayım WEAS:Dwqd

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyle mi giriş yapıyorsunuz yoksa normal olarak mı

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Oyun Dosyalarının İçine Herhangi Bir Dosya Attıysan veya da Bozup Sildi isen hata vermesi çok normal eğer hile kullandığında yapıyorsan yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin. Olmazsa İşletim Sistemin Ya Rules Of Survival'ı Desteklemiyor Ya da hileyi desteklemiyor. Driver ve Windows Sürümünün Güncel Olmasına Dikkat Et Bunlar da Büyük Sıkıntılar Yaratabilir.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyun Dosyalarının İçine Herhangi Bir Dosya Attıysan veya da Bozup Sildi isen hata vermesi çok normal eğer hile kullandığında yapıyorsan yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin. Olmazsa İşletim Sistemin Ya Rules Of Survival'ı Desteklemiyor Ya da hileyi desteklemiyor. Driver ve Windows Sürümünün Güncel Olmasına Dikkat Et Bunlar da Büyük Sıkıntılar Yaratabilir.
Dostum oyle olsaydi bilgisayar adam gibi kullanilmazdi internete zor girerdj hicbir oyunu acmazdi

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bandicam 2018-06-03 02-23-46-449.jpg
Hayatımda oynadığım en garip oyundu.Sanki ben hariç bütün herkes bottu kimisi sağa sola kaçıyor kimisi sıkmıyor kimisi tutturamıyor falan oynadığım en kolay oyundu diyebilirim.Biraz da garip

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilemiyorum Dostum görüşümü yansıttım sadece görmeden bir şey diyemeyeceğim için sadece olası ihtimalleri söyledim.
Dogrudur XD

Ekli dosyayı görüntüle 7513
Hayatımda oynadığım en garip oyundu.Sanki ben hariç bütün herkes bottu kimisi sağa sola kaçıyor kimisi sıkmıyor kimisi tutturamıyor falan oynadığım en kolay oyundu diyebilirim.Biraz da garip
Haha Good luck demem sans getirdi haliba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...