- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Düzeldi la galiba uçaktayım WEAS
wqd
Hahaha XD Bol sansDüzeldi la galiba uçaktayım WEASwqd
Hileyle mi giriş yapıyorsunuz yoksa normal olarak mı
Dostum yanlis yerdesin wolftü online kismina gitmen lazim
Dostum oraya ticket yani konu acicaksinyeni bir forum yok wolteamla ilgili
Dostum oraya ticket yani konu acicaksin
Hile ile dostum XDHileyle mi giriş yapıyorsunuz yoksa normal olarak mı
Dostum ilk olarak 10 mesaji gecmen lazim sonra konu acabilrsin XDnereden
Yeni konu açarak veya Wolftü hata konularına giderek sorabilirsin burasaı baska bi oyun konusuArjadaşlar wolfteamda sürekli lm3 ve ClientFDXB hatası alıyorum nasıl olacak bu
Dostum param olmadigi icin hic denemedim haha XDBilgisayarı Pubg Kaldırmayanlar Size Bizdensiniz![]()
Hah Bizde Pubg alcak para var ama pc yok yaza allah nasip ederseDostum param olmadigi icin hic denemedim haha XD
Ahaha inssallah dostum XDHah Bizde Pubg alcak para var ama pc yok yaza allah nasip ederse![]()
Dostum oyle olsaydi bilgisayar adam gibi kullanilmazdi internete zor girerdj hicbir oyunu acmazdiOyun Dosyalarının İçine Herhangi Bir Dosya Attıysan veya da Bozup Sildi isen hata vermesi çok normal eğer hile kullandığında yapıyorsan yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin. Olmazsa İşletim Sistemin Ya Rules Of Survival'ı Desteklemiyor Ya da hileyi desteklemiyor. Driver ve Windows Sürümünün Güncel Olmasına Dikkat Et Bunlar da Büyük Sıkıntılar Yaratabilir.
Bilemiyorum Dostum görüşümü yansıttım sadece görmeden bir şey diyemeyeceğim için sadece olası ihtimalleri söyledim.Dostum oyle olsaydi bilgisayar adam gibi kullanilmazdi internete zor girerdj hicbir oyunu acmazdi
Silip tekrar yüklemiştim silmeden önce bi hata almıyordumDostum oyle olsaydi bilgisayar adam gibi kullanilmazdi internete zor girerdj hicbir oyunu acmazdi
Dogrudur XDBilemiyorum Dostum görüşümü yansıttım sadece görmeden bir şey diyemeyeceğim için sadece olası ihtimalleri söyledim.
Haha Good luck demem sans getirdi halibaEkli dosyayı görüntüle 7513
Hayatımda oynadığım en garip oyundu.Sanki ben hariç bütün herkes bottu kimisi sağa sola kaçıyor kimisi sıkmıyor kimisi tutturamıyor falan oynadığım en kolay oyundu diyebilirim.Biraz da garip