Dostum yani diyorsun ki ben belli ederek oynadım hiçbir şey olmadı o zaman ben sadece karşıma hile gelince açsam ve sadece wall hack kullansam ban hiç yemem demi?XMROS Hilesini %100 beli ederek oynuyorum ve her hangi bir şekilde ban yemedim. 2 aydan fazla oldu hala çar sapasağlam![]()
Xmaze dediğin hangisi sitede öyle bir hile yok XMROS'dan mı bahsediyorsunXmaze nin hileyi kullan ban riski oldukça düşük.
Yemezsin diye umuyorum. Ben belli ederek oynuyor isem ve de ona rağmen ban yemiyor isem, sen belli etmeyerek oynayacaksan ban yemezsin herhalde.Dostum yani diyorsun ki ben belli ederek oynadım hiçbir şey olmadı o zaman ben sadece karşıma hile gelince açsam ve sadece wall hack kullansam ban hiç yemem demi?
çok sağol iyi günler dilerimYemezsin diye umuyorum. Ben belli ederek oynuyor isem ve de ona rağmen ban yemiyor isem, sen belli etmeyerek oynayacaksan ban yemezsin herhalde.
Eyvallah dostum bu arada ben MemoryUI indiriyorum hileyi kullanmak için fakat tıklıyorum siteye countinue geliyor ona tıklıyorum sonra bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor bilgin var mı ?XMROS Ban yeme olasığı yüzde 1 fln kullan ben kullanıyorum diamond rankını kastım arkadaşımlar oyuyom
bendede oluyor hile aktif olmuyo oyuna girince pleasebeyler xmros fix yemiş heralde hileyi çalıştırdığınızda ros çalışmayı durduruyo çoğu kişide şuan böyle olmayan varsa yazzsın
Şu anda denedim aynı sıkıntı bende de çıktıbeyler xmros fix yemiş heralde hileyi çalıştırdığınızda ros çalışmayı durduruyo çoğu kişide şuan böyle olmayan varsa yazzsın