evet ben bluestacksla oluyor ben onda yaptım bluestacks 3Blue stackte çalışırmı benim tel kaldırmıyo onun için pcde oynuyamıyom
onu dememiştim özeliklerini demek istemiştimAçıklıyorum hileyi indirin oyuna girin oyunda o hazırlık yerinde yönetici olarak çalıştırın hileyi sol tarafa ekran gelicek yukarı aşağı yön tuşlarıyla yukarı aşağı yapabilir , sağ sol yön tuşlarıyla hileyi aktif edip kapata bilirsiniz
Ben yapamadım boş olunca öm gelseneevet ben bluestacksla oluyor ben onda yaptım bluestacks 3
pc indirme linkini soranlarda buyrun
bende de aynı sorun varhile açılıyor fakat panel karşıma gelmiyor ? altta simgesi var ama karşıma çıkan hiçbişey yok yardımcı olabilicek var mı acaba ?
yönetici olarak çalıştırıyorum kalp falan yazıyo REP falan yazıyo tamam diyorum ama dediğin gibi bir ekran karşıma çıkmıyorAçıklıyorum hileyi indirin oyuna girin oyunda o hazırlık yerinde yönetici olarak çalıştırın hileyi sol tarafa ekran gelicek yukarı aşağı yön tuşlarıyla yukarı aşağı yapabilir , sağ sol yön tuşlarıyla hileyi aktif edip kapata bilirsiniz
Haberim yok da özellik farklılığı var mı ?Bşy sorcam bunun v2 si çıktı haberin var demi bence yenile dicemde nerden konu oluşturcaz bende atıcamda![]()